foto: Vida Press
Bena Afleka un Dženiferas Gārneres 15 gadu vecā meita Serafina tagad ir Fins
Bena Afleka un Dženiferas Gārneres meita Serafina/Fins šā gada aprīlī un kopā ar mammu 2019. gadā.
Slavenības
2024. gada 10. aprīlis, 15:50

Bena Afleka un Dženiferas Gārneres 15 gadu vecā meita Serafina tagad ir Fins

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Holivudas aktieru Bena Afleka un Dženiferas Gārneres tīņu vecuma meita Serafina Rouza pirmo reizi plašākā ģimenes lokā paziņojusi par savām pārvērtībām. Sakot runu vectēva bērēs, viņa paziņojusi, ka turpmāk ir uzrunājama kā Fins un dēvējama vietniekvārdā “viņi”.

Bena Afleka un Dženiferas Gārneres 15 gadus vecais bērns, kuru agrāk sauca par Serafinu Rouzu, pirmo reizi debitējis ar savu jauno vārdu Fins. Pusaudzis bija ģērbies melnā uzvalkā un frizūrai izvēlējies īsu zēngalviņas griezumu, kad aizvadītajā nedēļas nogalē teica uzrunu vectēva bēru dievkalpojumā. Sestdien Fins lasīja rindas no Bībeles klātesošo priekšā, kas bija pulcējušies uz piemiņas dievkalpojumu Kristus apvienoto metodistu baznīcā Čarlstonā, Rietumvirdžīnijā un iepazīstināja klātesošos ar savu jauno vārdu.

Dženiferas Gārneres un Bena Afleka meita Serafina tagad ir Fins

gallery icon

Dženiferas tēvs Viljams Džeks Gārners mūžībā devās aizvadītajā nedēļā 85 gadu vecumā. Viņa bēres tika straumētas “Facebook”  tiešraidē. Savā runu Fins sāka ar vārdiem: “Sveiki, mani sauc Fins Afleks.” Pēc tam viņi nolasīja Salamana Pamācību grāmatas 16. nodaļas 8. pantu: “Labāks ir mazumiņš, iegūts ar taisnību, nekā saņemt daudz ienākumu ar netaisnību.”

Dženifera par tēva nāvi paziņoja vietnē “Instagram”, veltot viņam aizkustinošus vārdus. Aktrise slavēja tēta maigo dabu un kluso spēku. To, ka no viņa sejas nekad nav pazudis draisks smaids un viņam allaž bijusi neizmērojama pacietība pret savām trim meitām. “Mēs esam pateicīgi par viņa darba ētiku, vadību un ticību,” savu vēstījumu noslēdza Gārnere.

Fins ir Bena Afleka un Dženiferas Gārneres vidējais bērns. Viņiem ir māsa Violeta Anna (18) un brālis Semuels (15). Bens un Dženifera kopdzīvi pārtrauca 2015. gadā, bet laulības šķiršanu oficiāli noslēdza vien 2018. gadā. Neraugoties uz šķiršanos, viņi ir spējuši saglabāt draudzību un harmoniski rūpējas par abu kopīgajiem bērniem.

foto: Katrina Jordan/Sipa USA/ Vida Press
Dženifera Gārnere ar visiem trim bērniem 2018. gadā. Serafina priekšplānā.

2022. gadā Bens apprecējās ar savu jaunības laiku mīlestību - dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopesu. Finam ir izveidojusies cieša draudzība ar Lopesas 16 gadus veco meitu Emmi Maribelu Municu, kura sevi pieskaita nebinārām personām un attiecībā uz sevi lieto dzimumneitrālus vietniekvārdus. Februārī Emme un Serafina/Fins pavadīja dienu kopā ar Benu Afleku un Fins debitēja ar jauno matu griezumu.

Fani pirmo reizi ievēroja Serafinas Rouzas vārda maiņu jau šā gada februārī, kad paparaci bija nofotografējuši pusaudzi pie skolas apskaujam mammu. Viņiem līdzi bija mugursoma, uz kuras izšūts vārds “Fins”. Afleka un Gārneres meita papildina slavenību bērnu rindas, kuras izvēlas sevi neidentificēt ar vienu konkrētu dzimumu.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Uz mugursomas izšūts vārds Fins.

Dženifera Lopesa pirmo reizi publiski iepazīstināja ar savas meitas Emmes izvēlēto jauno identitāti koncertā aizvadītajā gadā. Esot uz skatuves, dziedātāja teica: “Pēdējo reizi mēs kopā uzstājāmies tādā pašā lielā stadionā kā šis, un es visu laiku lūdzu viņus dziedāt ar mani, bet viņi to nevēlas. Tāpēc šis ir ļoti īpašs gadījums, jo viņi ir ļoti, ļoti aizņemti un dārgi. Viņi man dārgi izmaksā, bet viņi ir katra centa vērti, jo viņi ir mans visu laiku mīļākais dueta partneris.”