foto: ddp/AFF / Vida Press
Šēras draugi lūdz pārtraukt aizrauties ar plastikas operācijām, lai līdzās draugam izskatītos jauna
77 gadus vecā dziedātāja Šēra šā gada 13. maijā.
Slavenības
2024. gada 18. maijs, 06:36

Šēras draugi lūdz pārtraukt aizrauties ar plastikas operācijām, lai līdzās draugam izskatītos jauna

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Izskanējis viedoklis, ka amerikāņu popzvaigzne Šēra (77) apņēmusies visiem līdzekļiem saglabāt jaunavīgu izskatu, jo viņai līdzās ir 40 gadu jaunāks mīļotais vīrietis.

Tiek ziņots, ka Šēra vēloties saglabāt tik jaunavīgu izskatu, cik vien tas iespējams, - sava gados jaunā drauga Aleksandra Edvardsa dēļ. Vārdā nenosaukts informācijas avots apgalvojis, ka Šēra bieži apmeklē dažādas kosmetoloģiskās un ķirurģiskās procedūras, kā rezultātā regulāri cieš sāpes. “Viņai ir bijis tik daudz sejas liftinga operāciju,” paziņa apliecinājis izdevumam “National Enquirer”. “Pēc procedūrām viņa ir ietīta apsējos un cieš sāpēs. Viņas seja pulsē vairākas dienas, reizēm pat vairākas nedēļas.”

Šēra un Aleksandrs Edvardss apmeklē “From the Heart to the Hands: Dolce&Gabbana” izstādi Milānā 2024. gada aprīlī

gallery icon
8

Avots norādījis, ka 77 gadus vecās popzvaigznes tuvinieku loks noraizējies par viņu un satraucas, ka Šēra iedzīs sevi postā, neprotot laikus apstāties ar skaistumu uzlabojošajām operācijām. “Draugi lūdz viņu pārtraukt, pirms viņa nav kļuvusi par reklāmu apsēstībai ar plastisko ķirurģiju,” norādījis paziņa. “Šērai ir paši labākie ķirurgi, kādus var nopirkt par naudu, bet pat labākie no viņiem nevarēs mūžīgi turpināt stiept un ar lāzeru apstrādāt viņas ādu.”

“Grammy” balvas laureāte iepriekš atzinusies, ka ir veikusi deguna koriģēšanas operāciju un sejas ādas liftingu. Tomēr amerikāņu plastikas ķirurgs Otto Plasiks, izvērtējot fotogrāfijas, uzskata, ka popzvaigzne regulāri veic botulīna toksīna injekcijas un ļaujas ķirurģiskām manipulācijām, lai izskatītos jaunāka. “Atstājot vaļējus matus, kas ieskauj sejas ovālu, es domāju, ka viņa slēpj sejas ādas savilkšanas operāciju griezumu vietas,” viņš izteicies. “Viņas augšējie plakstiņi noteikti ir operēti, bet man ir aizdomas, ka manipulācijas veiktas arī viņas apakšējiem plakstiņiem.”

Mūžam jaunā dziedātāja Šēra

gallery icon
40

Par Šēru un viņas aizraušanos ar plastikas operācijām runā jau gadu desmitiem ilgi. Savulaik klīda valodas, ka dziedātāja veikusi operāciju un likusi izņemt dažas ribas, lai iemantotu slaidāku vidukli. Viņa to vienmēr noliegusi un aizvien nav zināms, vai tās ir tikai runas jeb patiesība. Pārmērīgā aizraušanās ar plastiku reiz pat likusi dzimt jokam: “Kas izdzīvos uz Zemes pēc atomkara? Prusaki un Šēra.” Nav zināms, kas to izdomāja un kur meklējama tā izcelsme, taču arī pati Šēra par joku ir informēta. Viņa neatminas, kad dzirdējusi to pirmo reizi, bet ziņās tas sāka parādīties jau deviņdesmito gadu vidū.