Skaistums
2023. gada 11. septembris, 19:30

“Negriezu īsus matus un valkāju džinsus”: Šēra pastāsta par skaistuma un jaunības noslēpumiem

Jauns.lv

Leģendārā dziedātāja Šēra izskatās starojoša un jauna pat gandrīz 80 gadu vecumā. Viņa kārtējo reizi atbildējusi uz jautājumu, kā viņai tas izdodas, un sniegusi dažus padomus.

Šēra atzinusi, ka pati ar grūtībām spēj noticēt, ka viņai drīz būs jau 80 gadu. Tam nespēj noticēt arī viņas fani, ņemot vērā faktu, ka pēdējo gadu desmitu laikā popzvaigzne tikpat kā nav mainījusies. Televīzijas programmas “Good Morning Britain” ēterā 77 gadus vecā dziedātāja un aktrise atklājusi savas jaunības noslēpumu. Viņa “nekad negrieza īsus matus un nekad nepārstāja valkāt džinsus”. Viņa arī norādījusi uz lieliskiem gēniem, ko mantojusi savā ģimenē.

foto: CAMERA PRESS/ED/RM / Vida Press
Šēra ar mammu 2013. gadā. Džordžija Holta savu pirmo albumu izdeva 86. gadus vecumā. Šēras mamma mūžībā devās 2022. gada 10. decembrī 96 gadu vecumā.

Pēc Šēras domām, būtiska loma ir arī iekšējam noskaņojumam. “Nezinu, vai var izskatīties jauns, ja jūtas vecs. Es par to neesmu pārliecināta,” izteikusies Šēra. Dziedātāja cenšas iet kopsolī ar mūsdienu tendencēm, un viņai ir arī daudz gados jaunu draugu. Taču viņa mērķtiecīgi necenšas justies jauna: “Es esmu tāda, kāda esmu, lai ko tas nozīmētu.”

Mūžam jaunā dziedātāja Šēra

gallery icon

Vietnē “Instagram” 77 gadus vecajai dziedātājai ir vairāk nekā 2,6 miljoni sekotāju, kuriem viņa stāsta par savu ikdienu un jaunākajiem projektiem. Laiku pa laikam popzvaigzne publisko arī fotogrāfijas, kurās viņa redzama jaunības dienās. Tomēr lielas atšķirības starp to Šēru un tagadējo, nav.

Šēra „Billboard 2017” balvu ceremonijas vakarā

2017. gada „Billboard” ceremonijas vakarā popzvaigzne Šēra saņēma Ikonas balvu par mūža ieguldījumu un priecēja publiku ar diviem priekšnesumiem. Viņa ...

gallery icon

2022. gada sākumā Šēra slavenību žurnālam “People” atzinās, ka nekad neizies sabiedrībā ar sirmiem matiem. Savu skatuves priekšnesumu laikā popzvaigzne parasti nēsā parūkas, taču arī viņas īstajiem matiem nevajadzētu būt sirmiem, ir cieši pārliecināta dziedātāja.

68 gadus vecā Šēra aizvien uz skatuves pikantos tērpos

Popzvaigzne Šēra jau pēc diviem gadiem svinēs 70. gadu jubileju, taču uz skatuves ir tikpat enerģijas pilna kā pirms divdesmit ...

gallery icon

Vēl viens mūžam jaunās Šēras noslēpums, protams, ir kosmētiskā ķirurģija. Dziedātāja, kura nesen izšķīrās no sava 40 gadus vecā drauga, to nekad nav slēpusi.