Ainara Virgas 60. jubilejas lielkoncerts "Liepājnieks"

2024. gada 6. aprīlī savu 60. dzimšanas dienu svinēja mūziķis Ainars Virga. Par godu šim notikumam Liepājas olimpiskajā centrā notika ...

gallery icon
Slavenības
2024. gada 9. aprīlis, 06:21

Ainars Virga savu vērienīgo balli nosvinēja bez sievas. Kāpēc tā?

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas roka leģenda Ainars Virga savus 60 gadus 6. aprīlī nosvinēja ar jubilejas koncertu dzimtajā Liepājā. Turklāt tik vērienīgi, ka ieplānoto divarpus stundu vietā lielkoncerts ilga gandrīz stundu vairāk. Bet pasākumā nebija Virgas sievas. Kāpēc?

Pēc koncerta vairākas reizes uz bis iznākt uz skatuves – tas ir tā vērts! Ainars Virga publikas aicinājumiem atsaucās pat četras reizes, turklāt pēdējais iznāciens bija jau tad, kad tehniskais personāls vāca nost skatuvi, zālē bija iedegtas gaismas, bet bariņš mūziķa kvēlāko fanu joprojām turpināja saukt jubilāra vārdu. Un Virga ar grupu "Līvi" iznāca vēl, kā pašu pēdējo izpildot dziesmu "Dzimtā valoda".

Ainara Virgas 60. jubilejas svinības

2024. gada 6. aprīlī savu 60. dzimšanas dienu svinēja mūziķis Ainars Virga. Par godu šim notikumam Liepājas olimpiskajā centrā notika ...

gallery icon

Kā šonedēļ raksta žurnāls 'Kas Jauns", svinētāju vidū gan neviens nemanīja jubilāra sievu Aniju. Arī nezināja, kāpēc viņa nav ieradusies. Ne Anija atradās līdzās tuviniekiem pirmajās rindās, ne apmeklēja svinības pēc koncerta. Kāda Virgam pietuvināta persona gan zināja teikt, ka mūziķa sieva manīta skatītāju rindās, taču, tā kā bijusi apslimusi, turējusies drošā atstatumā no citiem un pēc koncerta uzreiz steigusi prom.

Savukārt pašas Anijas paustais soctīklos šajās dienās raisījis aizdomas, ka kaut kas attiecībās varētu nebūt kārtībā. Naktī, kad tika svinēta Virgas 60. jubileja, viņa sieva, kas reti ko publisko soctīklos, par vajadzīgu uzskatīja dalīties ar Imanta Ziedoņa rindām: “Un es sāku sevi vākt kopā. Tas bija grūtāk nekā eksplodēt.”

Savukārt pāris dienu pirms jubilejas viņa savā feisbuka joslā dalījās nevis ar vīra koncertu, bet gan ar etnoballi, kas notika tieši tajā laikā, kad jubilejas svinības. Pats jubilārs par šo jautājumu komentāru sniegt nevēlējās. Bet Anija pirms žurnāla nodošanas tipogrāfijā Anija "Kas Jauns" paguva apstiprināt, ka tiešām “pasākumā nebija”, sīkākos paskaidrojumos neieslīgstot.

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Ainars un Anija 2015. gadā.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!