Kinki, padomi un Bena Afleka "tehniskā izcilība": laipni lūgti slavenību seksa dzīves laikmetā
Slavenības
2023. gada 9. maijs, 18:45

Kinki, padomi un Bena Afleka "tehniskā izcilība": laipni lūgti slavenību seksa dzīves laikmetā

Jauns.lv

Robijs Viljamss un viņa sieva Aida Fīlda reti nodarbojas ar seksu, aktrise Reičela Bilsone vēlas, lai viņas partneri viņu velnišķīgi apstrādā gultā. Pēc Gvinetas Paltrovas teiktā Bens Afleks guļamistabā ir "tehniski izcils". Šie ir tikai daži no slavenību publiskajiem izteikumiem pēdējo nedēļu laikā, kas saistīti ar seksu. Taču ko slavenību atklātība dod sabiedrībai?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai gan ir mazliet neveikli klausīties slavenību stāstos par viņu seksa dzīvi, tomēr šīs publiskās atzīšanās un pieredzes stāsti mums visiem var nākt par labu. Nenoliedzami sekss joprojām ierindojas kā viena no lielākajām tabu tēmām arī mūsdienās. Šobrīd gan par to runāts krietni vairāk nekā agrāk, tomēr joprojām jūtama stigma ap šo tematu.

Dziedātāja Megana Treinore, kura atpazīstama kļuva ar savu hitu "All About That Bass", nesen dalījās ar stāstu par sava vīra lielo dzimumlocekli, lai gan tas tika izrauts ārpus kontektsta, tomēr galvenā sarunas tēma tomēr bija vaginisms - psihoseksuāls stāvoklis, kurā maksts muskuļi sāpīgi saspringst seksa laikā. Treinera aprakstīja, ka seksa laikā ir jūtama dedzinoša sajūta, kas viņai vienmēr ir apgrūtinājusi atslābināšanos akta laikā vai pat to izbaudīt.

"Es domāju, ka katra sieviete, kas staigā apkārt, vienmēr jūt sāpes seksa laikā un pēc tā," viņa paskaidroja. 

Līdzīga veida sašutumu tiešsaistē izraisīja vairāku paaudžu sirdsāķīša Robija Viljamsa nesenā intervija. Viljamss stāstīja, ka viņš ar savu sievu reti nodarbojas ar seksu. Viljamss paskaidroja, ka viņa libido stipri nokritās, kad viņš pārtrauca lietot testosteronu depresijas ārstēšanai. Viņš arī uzstāja, ka gan viņš, gan viņa sieva ir apmierināti, ka viņiem vairs nav tik daudz seksa. Cilvēki arī publiski slavēja Viljamsu par viņa atklātību, kas tikai normalizēja to, ka pāris var nenodarboties ar seksu katru nedēļu un joprojām būt "normāls". 

Robijs Viljamss un Aīda Fīlda

gallery icon
5

Amerikāņu reperis Lil Dicky arī pēdējo nedēļu laikā ir grafiski apspriedis sava dzimumlocekļa izmēru un izskatu, taču tikai cenšoties palielināt izpratni par hipospadijām, medicīnisko stāvokli, kas viņam ir kopš dzimšanas. Hipospadija ir tad, kad urīnizvadkanāla atvērums atrodas dzimumlocekļa apakšpusē, nevis galā, un tas skar vienu no katriem 300 zēniem.

Podkāstā "Call Her Daddy" reperis atklāja nedrošību, ko viņš juta sava medicīniskā stāvokļa dēļ, vienlaikus piebilstot, ka laika gaitā ir iemācījies novērtēt savu dzimumlocekli.

"Es mīlu savu dzimumlocekli tāpat kā jums patīk nepareizais "Pixar" varonis," viņš jokoja.

Lai gan daži no tiem var šķist jauni, vēsturiski mēs vienmēr esam zinājuši par slavenu cilvēku dēkām guļamistabā, piemēram, Karaļa Čārlza un Kamillas dēka, aktiera Džūda Lova afēra ar savu bērnu auklīti. 

Interneta pirmssākumos tikai nopludinātas gan Pamelas Andersones un Parisas Hiltones seksa video. Šogad abas sievietes arī izlaidušas memuārus, kuros sīki aprakstījušas šausmas, kuras piedzīvoja, kad tika nopludinātas tik intīmas detaļas no viņu guļamistabām. Andersone ir salīdzinājusi seksa video publicēšanu 1995. gadā ar seksuālu vardarbību, kad viņa bija bērns. Viņa pastāstīja "The Guardian", ka viņu 12 gadu vecumā "izvaroja 24 gadus vecs drauga draugs", un piebilda: "kad video ieraksts tika nozagts, es jutos tāpat."

Mūžam jaunā Pamela Andersone

gallery icon
79

Hiltone arī ir teikusi, ka jutās apvainota, kad 2003. gadā tiešsaistē tika pārdots seksa video ar viņu. Šogad viņa sacīja, ka viņu joprojām vajā doma, ka viņa par to tiek tiesāta un nosodīta. "Tas vienmēr ir prātā, kad es ieeju istabā un redzu cilvēkus," viņa stāstīja žurnālam "Glamour".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tikai tagad mēs beidzot varam saskarties ar to, kā patiesībā jūtas slavenības, nevis caur tabloīdu virsrakstiem, bet gan caur pašu slavenību stāstīto. Šo fenomenu, iespējams, izraisīja Vila smita sievas Džadas Pinketas Smitas "Sarkanā galda sarunas" ("Red Table Talk"), amerikāņu sarunu šovs, ko viņa vada kopā ar savu meitu Vilovu un viņas māti Adriannu Banfieldu-Norisu. Šovā bieži tiek apspriestas neērtas tēmas par kurām reflektēt var sabiedrībā zināmi cilvēki.  

2020. gadā Pinketa-Smita sēdās pie galda, lai atzītu, ka viņai bijušas ārpuslaulības attiecības ar mūziķi Augustu Alsinu. Viņas atzīšanās laikā viņai pretī sēdēja viņas vīrs Vils Smits. Pāris arī publiski apsrieda viņu laulības nianses.  

Mūsdienās slavenības pulcējas ierakstu studijās, tostarp nu jau ļoti populārajā podkāstā "Call Her Daddy", kuru vada Aleksa Kūpere. Podkāstā viņa slavenībām uzdod skandalozus jautājumus. Tāpat arī podkāstā "The High Low ar EmRata", kurā modele Emīlija Ratažkovski aicina slavenības, lai runātu par seksualitātes jautājumiem, uzdod provokatīvus jautājumus. 

Modeles Emīlijas Ratažkovski "pārāk seksīgie" tērpi, kuru dizains sadusmojis daudzus

gallery icon
21

Abi podkāsti kļuvuši par platformu slavenībām, kur atklāti un bez nosodījuma dalīties savā pieredzē, kur seksuālās atklāsmes un pieredzes līdzdalīt ir teju obligāti. Piemēram, amerikāņu dīdžejs Diplo nesen izplatījās publikas sašutumu pēc tam, kad viņš Ratažkovski šovā pastāstīja, ka viņam ir bijusi seksuāla pieredze ar citiem vīriešiem.

Šķiet, ka šajā vidē ir kaut kas tāds, kas slavenos cilvēkos izceļ seksuālo godīgumu — vai tā būtu drošas telpas sajūta vai tuvības ilūzija. Piemēram, "Call Her Daddy" ir ierakstīta gaišātelpā ar diviem dīvāniem abās tās pusēs, piešķirot tai psihoterapeita kabineta gaisotni. Tas varētu izskaidrot, kāpēc

Gvineta Paltrova bija vairāk nekā priecīga runāt par Bena Afleka seksuālo varenību.

Kā arī Paltrova nodēvēja viņas bijušo partneri Bredu Pitu par “viņas dzīves lielāko mīlestību” laikā, kad viņi satikās deviņdesmito gadu vidū.

Tomēr vairāk par visu šī seksa tērzēšana kaut kādā veidā humanizē tos cilvēkus, kuri citādi šķiet nepieejami. Ja zvaigznes turpinās runāt par seksu un vadīt diskursu par to, doma, ka slavenībām ir mežonīga un kaislīga personīgā dzīve, beidzot varētu tikt apspiesta. Patiesībā daži reti nodarbojas ar seksu, dažiem sāp. Un, tāpat kā mēs visi, arī viņi var kļūt nedroši par savām spējām.