foto: JM HAEDRICH/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
 "Visi zina, ka pēc laulībām seksa vairs nav!" Robijs Viljams atklāti par savu libido
Aīda Fīlda un Robijs Viljams.
Slavenības
2023. gada 26. aprīlis, 13:21

"Visi zina, ka pēc laulībām seksa vairs nav!" Robijs Viljams atklāti par savu libido

Jauns.lv

Britu superzvaigzne Robijs Viljams ar sievu Aidu Fīldu atklājuši detaļas par savu seksuālo dzīvi. Izrādās, ka dziedātāja libido stipri krities, kad viņš beidzis lietot testosteronu depresijas ārstēšanai.

Kopīgā intervijā laikrakstam "The Sun" pāris, kas apprecējās 2010. gadā, sacīja, ka viņi ir "uz vienas lappuses", atzīstot, ka viņi vairs nenodarbojas ar seksu tik bieži kā pirms laulībām.  

Viljamss sacīja: "Seksa neesamība laulībā kļūst par problēmu tikai tad, ja neesat "uz vienas lappuses", respektīvi, ja viens vēlas seksu, bet otrs nē, ja jums ir atšķirīgas cerības un prasības."

"Bet vispār visi zina, ka pēc laulībām seksa vairs nav. Tā tas ir," piebilda 49 gadus vecais dziedātājs. 

"Es kādu laiku lietoju testosteronu, bet, tā kā esmu atkarīgais, to bija jāpārtrauc lietot. Es sāku izskatīties pēc apsarga, jo mani pleci bija milzīgā kvadrāta formā. Tas nebija labs izskats," teica Viljamss. Dziedātājs atklāja, ka viņa dzimumdziņa jeb libido palielinājās, kad viņš lietoja testosteronu. "Mēs nevarējām viens no otra atraut rokas," viņš teica. "Man tas pietrūkst. Tas bija jautrs periods," piebilda Viljams.

Taču viņš atzina, ka abi ir apmierināti ar to, ka tagad retāk nodarbojas ar seksu.

Robijs Viljams ar ģimeni atpūtas braucienā

Kā gadu sāksi, tā turpināsi! Šī kā pasaule senā paruna ir labi pazīstama ne tikai mums, bet arī starp slavenajiem ...

gallery icon

Viljamsa pirmo reizi tikās ar Fīldu 2006. gadā, un tagad viņiem ir četri bērni.

"Tomēr dažreiz Aida pagriezīsies pret mani un sacīs:" Mums vajadzētu nodarboties ar seksu, un es sēžu, ēdu mandarīnu un vienkārši raustu plecus. Tātad, ziniet, dažreiz mēs cenšamies," atklāj Viljamss. 

43 gadus vecā aktrise Fīlda piebilda, ka cilvēki bieži jauc seksu ar tuvību, un, ka samīļošanās un "Netflix" skatīšanās uz dīvāna ir tad, kad viņi jūtas apmierināti.

"Es domāju, ka cilvēki jauc seksu ar tuvību. Mēs vienmēr glāstam viens otru un skūpstāmies, turamies rokās un pieskaramies viens otram, kad vienkārši skatāmies televizoru uz dīvāna, filmu vai jebko citu," viņa piebilda. 

Intervija "The Sun" seko Fīldas izteiktajiem komentāriem novembrī, ka viņas un Viljamsa seksuālā dzīve ir iznīcināta viņu četru bērnu dēļ. Aktrise sacīja, ka viņu guļamistaba ir kļuvusi par koplietošanas guļamzonu, atstājot maz vietas vai laika tuvībai.