Slavenības
2022. gada 18. maijs, 06:14

Re, kādi Lindai Leen interesanti jaunumi

Žurnāls "Kas Jauns"

Šā gada 11. jūnijā Ņujorkā prestižajā Traibekas festivālā pirmizrādi piedzīvos režisores Signes Baumanes veidotā pilnmetrāžas animācijas filma "Mans laulību projekts". Šajā filmā piedalās arī populārā pašmāju dziedātāja Linda Leen.

Restorāna "Hercogs" jaunā koncepta atvēršanas pasākums 2022. gada maijā

Lai iepazītos ar jauno "Hercogs" garšu un sajūtu oāzi, 2022. gada 12. maija atklāšanas pasākumā ieradās virkne sabiedrībā atpazīstamu personību ...

gallery icon
207

Uz jautājumu, kā saņēma piedāvājumu un nokļuva animācijas filmā, Linda Leen sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" pastāsta: “Tā bija Signes vīzija – mana balss un šī rakstura sinerģija. Varbūt kādu artavu šajā izvēlē ielika arī manas pozitīvās un siltās atsauksmes par režisores iepriekšējiem filmdarbiem.”

“Šajā filmā izmantota tikai mana stiprākā puse – dziedamā balss. Un raksturīgākās iezīmes, kā jūtīgums, spēja uz lielas amplitūdas emociju atspoguļošanu un krāsām,” saka Linda. Taujāta, vai jau iepriekš ir uzkrāta pieredze, darbojoties kino, ierunājot lomas animācijas filmās, Linda Leen atklāj: “Jā, esmu ierunājusi un iedziedājusi vairākas lomas animācijas filmās bērniem – Vaiana, Ralfs izposta internetu un citās. Šis darbiņš man ir ļoti mīļš, un to vēlētos darīt vairāk. Īpaši komiskas, nenopietnas un visādu, kā smejos, jocīgu “ķēmiņu” lomas, kur nepieciešams pārveidot balsi līdz nepazīšanai.”

Animācijas filma Mans laulību projekts pasaules pirmizrādi piedzīvos šā gada 11. jūnijā Ņujorkā Traibekas filmu festivālā. Linda Leen teic, ka labprāt jau dotos uz Ņujorku, taču šoreiz paliks vien tepat mājās un sekos līdzi pirmizrādes notikumiem.

Linda Leen pulcē ļaužu simtus savā vērienīgajā koncertā "Digital Church"

2017. gada 16. martā koncertzālē "Palladium" notika fantastisks dziedātājas Lindas Leen koncerts.

gallery icon
115

Šī vasara Lindai Leen pildās ar maziem un lieliem muzikāliem notikumiem. “Plašākai publikai pieejamie no šiem: pavisam drīz – 8. jūnijā – ar solokoncertu pie klavierēm atklāšu Ulda un Ilzes Pīlēnu loloto "Ola Foundation" ēku Ķīpsalā, 8. jūlijā kopā ar ģitāristu Rihardu Lībieti muzicēšu Jēkabpils pilsētas svētkos, bet augustā ar labāko dziesmu koncertu lielākā sastāvā būsim Rojas brīvdabas estrādē,” par savām radošajām gaitām pastāsta dziedātāja. Neraugoties uz rūpīgo gatavošanos šiem koncertiem, Linda pagājušajā nedēļā atrada brīvu brīdi iziet sabiedrībā – viņa paviesojās restorāna "Hercogs Garden" atklāšanā Mārupē.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Pagājušajā nedēļā Linda Leen ar draudzeni viesojās restorāna "Hercogs Garden" atklāšanā Mārupē.

Citas interesantākās ziņas lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!