Linda Mūrniece un viņas krāšņā sabiedriskā dzīve

Linda Mūrniece un viņas krāšņā sabiedriskā dzīve.

gallery icon
54
Slavenības
2022. gada 19. janvāris, 08:40

"Šis vairs nav pa jokam," - Lindai Mūrniecei jaunas attiecības

Jauns.lv

"Šis vairs nav pa jokam…" saka trīsreiz šķirtā Linda Mūrniece, sociālās saziņas tīklā "Facebook" publiskojot foto ar kādu cilvēku un norādot, ka ir "jaunās attiecībās".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kādreizējās iekšlietu un aizsardzības ministres, tagad viesnīcas "Hotel Roma" vadītājas Lindas Mūrnieces mīlas gaitas neliktu vilties par rūdītākajiem ziepju operu cienītājiem.

Linda, dzimusi Ezermane, vispirms apprecējās ar iekšlietu sistēmas darbinieku Raimondu Mūrnieku, kam dāvājusi divus bērnus. 2012. gadā laulība tika šķirta. Jau dažus mēnešus vēlāk Linda atkal izgāja pie vīra, sakot jāvārdu Libānā dzimušajam ārstam un politiķim Hosamam Abu Meri. 2017. gadā tika šķirta arī šī laulība.

foto: no privātā arhīva
Linda un Hosams kāzu dienā.

2020. gadā Linda šokēja Latviju, apprecoties trešo reizi - ar pārdošanas speciālistu no Liepājas Agri Freibergu. Pievienoja sava pirmā vīra uzvārdam trešā lauleņa uzvārdu, kļuva par Lindu Mūrnieci-Freibergu, taču attiecībām nebija lemts ilgs mūžs. Pagāja daži mēneši, un Linda trešo reizi mūžā kļuva par šķirteni.

foto: no "Facebook"
Ar trešo vīru Agri.

Taču nu soctīklos Mūrniece atkal atrāda laimīgu sevi: "Kāds man pa jokam kaut kad zīlēja. Satikšu kādu, ko sen zinu. Kādu, kurš visu laiku ir līdzās. Tikai es neprotu paskatīties. Pa jokam tas bija. Tomēr šis vairs nav pa jokam…" Tā Mūrniece parakstījusi "Facebook" ievietotu foto, kurā ir kopā ar kādu, kura seju nemaz nevar redzēt, un tāpat Linda pie ieraksta pievienojusi: "Jaunas attiecības".

Savulaik Linda arī pārsteidza, liekot noprast, ka viņai ir romantiskas attiecības ar bijušo basketbolistu Kristapu Valteru. Nekas tuvāks gan neizveidojās, turklāt pēc šķiršanās Mūrniece pat apvainoja Kristapu zādzībā. "Uzminiet, kurš ir “Adolfs V”, kurš nozadzis manus kartes datus un pasūta jau otro dienu ēdienu no wolt?" soctīklos ierakstījusi Mūrniece, un nav grūti noprast, ka par vainīgo viņa uzskata Kristapu Valteru, kura iesauka ir Ādolfs. Kristaps taisnojās, ka esot noticis liels pārpratums "Google Pay" kontā. Sanākot, ka Mūrnieces bankas kartes dati pievienoti viņa "Google Pay" kontam, un tad, iepērkoties internetā, viegli var nepamanīt, ar kuru karti tiek veikti norēķini.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"Karmiskie dvīņi" - Linda un Kristaps.

Ķibeļu ar pielūdzējiem, draugiem un darījumu partneriem Lindai arī pirms pandēmijas laika sākšanās bija gana. Rēķinu par ballīti neesot samaksājusi Latvijas Universitāte, norēķinājusies ar viesnīcu neesot skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate. Tāpat viņu apzadzis bārmenis Andris, bet pērn novembrī Linda sociālās saziņas tīklā "Facebook" klajā nāca ar stāstu par vīrieti-izmantotāju, kas "regulāri mielojies viņas viesnīcas restorānā ar vakariņām, dzēris "asiņainās Mērijas", bērnu lutinājis ar saldējuma kokteiļiem, taču ne reizi vīrietim nav ienācis prātā par to pat piedāvāt samaksāt".

"Man jau katru reizi šķiet, ka nu beidzot esmu iemācījusies. Ar vienu tādu vissliktāko versiju biju piecus gadus precējusies. Tomēr ar to nepietika. Atkal un atkal... Laikam jau pati vien vainīga," savulaik kāda "Facebook" ieraksta komentāros vēstīja Mūrniece.

Lindas Mūrnieces sveču līnijas atklāšana

Linda Mūrniece atklāj sveču līniju Tērbatas ielā.

gallery icon
56

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās