foto: no privātā arhīva
Andris Kivičs beidzot atzīstas, ko tad īsti dara Norvēģijā
Andris Kivičs.
Slavenības
2022. gada 10. janvāris, 15:45

Andris Kivičs beidzot atzīstas, ko tad īsti dara Norvēģijā

Jauns.lv

Muzikants Andris Kivičs ar sievu Lieni un abu meitu Miu augustā pameta Latviju un aizceļoja uz Norvēģiju. Nu Andris beidzot pastāstījis, ko tur īsti dara.

Augusta vidū Andra sieva Liene Kiviča savus sociālo tīklu sekotājus informēja, ka ar ģimeni – meitu un vīru – ir devusies uz Norvēģiju. Sākotnēji pāris ļoti reti stāstīja par savām gaitām, bet beidzamajā laikā Liene arvien biežāk informē un uzrunā sociālajos tīklos savus sekotājus. Viņa informē gan par pāra ģimenes dzīvi, ēst gatavošanas tradīcijām, veselīgo dzīvesveidu, kā fjordu zemē rūpējas par savu skaistumu un pucējas, gan rāda un stāsta, kā klājas pāra kopīgajai meitai Miai, kas pasaulē nāca 2020. gada 6. jūlijā.

Līdz šim, kad ļaudis vaicāja, kā pāris Norvēģijā gūst ienākumus un kur strādā, Liene runāja izvairīgi. Viņa gan stāstīja, ka darbdienās ir viena ar mazo mājās un, neraugoties uz meitas pieskatīšanu un audzināšanu, brīvajos brīžos raksta savu grāmatu. “Norvēģija ir nejaušība, kurai pateicoties esam ieguvuši jaunus draugus. Principā es audzinu meitiņu, rakstu un šo to strādāju, par ko būsiet pārsteigti. Projekts, par kuru nestāstām nevienam, bet drīz uzzināsiet,” savus atbalstītājus sociālajā vietnē "Instagram" informēja Liene. Taču par Andra prombūtni no mājām darbdienu laikā nestāstīja, vienīgi, ka brīvdienās vīrs sācis spēlēt un dziedāt norvēģu publikai.

Andra un Lienes Kiviču ģimenes dzīve

Andra un Lienes Kiviču ģimenes dzīve.

gallery icon
92

Nu soctīklā "Instagram" uz tautas jautājumiem meties atbildēt Andris pats, un tur, vaicāts, vai iztiku pelna, strādājot celtniecībā, atbildēja noliedzoši, bet informēja: "Strādāju mežā un uzstājos ar ģitāru."

Tāpat Kivičs, kurš pret Covid-19 pandēmiju vienmēr paudis skeptisku nostāju, atklāja, ka ir vakcinējies. To bijis nepieciešams darīt, lai varētu Norvēģijā iebraukt.