TV
2021. gada 9. novembris, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - romantiska komēdija, aizraujošs trilleris un pašmāju vesterns

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet trilleri "Ceļojums atmiņā" ar Hjū Džekmenu galvenajā lomā, romantisku seriālu "Mīlas stāsti" un jautro pašmāju vesternu "Wild East. Kur vedīs ceļš".

Ceļot atmiņā

Niks Banisters ir prāta privātdetektīvs, kurš dzīvo Maiami piekrastes nomalē un klejo pa drūmo pagātni, lai palīdzētu klientiem piekļūt zaudētām atmiņām.

Viņa dzīve mainās, kad ierodas jauna kliente Meja un pazaudētu atslēgu atrašana kļūst par bīstamu apsēstību. Kamēr Niks cenšas rast patiesību par Mejas pazušanu, viņš atklāj sazvērestību, un viņam nākas atbildēt uz jautājumu – cik tālu esi gatavs iet, lai noturētu to, kuru mīli?

Trilleri "Ceļojums atmiņā" ("Reminiscence"), kurā galvenajā lomā ir Holivudas zvaigzne Hjū Džekmens, skatieties "Tet+ Kino" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Latviešu vesterns

Režisora Matīsa Kažas filma "Wild East. Kur vedīs ceļš" stāsta par Evu – viņa ir aristokrāte, jauniete, kura uzaugusi baltvācu barona aizbildniecībā.

Īsi pirms barona ieplānotajām Evas laulībām ar kādu savdabīgu Vīnes grāfu Eva un viņas guvernante Magda nolemj pretoties barona iecerēm un īsteno bēgšanas plānu. Taču notiekošajā negaidīti iesaistās latviešu zemnieks Mikus, kuru nu tur aizdomās par jaunās dāmas nolaupīšanu.

Kadri no latviešu vesterna "Wild East. Kur vedīs ceļš"

Kadri no latviešu vesterna "Wild East. Kur vedīs ceļš".

gallery icon
39

Barona rokaspuiši, valsts kriminālizmeklētājs, ungāru kovbojs un citi varoņi dodas ceļā, lai pazudušos jauniešus atrastu, jo Eva, kā izrādās, ir lielu bagātību mantiniece. Lomās: Žanete Zvīgule, Toms Veličko, Vilis Daudziņš, Agnese Budovska, Kaspars Znotiņš, Egons Dombrovskis, Andris Keišs, Jānis Skutelis, Inese Kučinska.

Latviešu vesterna "Wild East. Kur vedīs ceļš" pirmizrāde

2021. gada 6. oktobrī kino "Splendid Palace" notika latviešu vesterna "Wild East. Kur vedīs ceļš" pirmizrāde.

gallery icon
200

Izklaides platformā "Tet+" un "Helio" interaktīvajā televīzijā sadaļā "Latviešu filmas" var noskatīties arī citas latviešu režisoru veidotas filmas, tajā skaitā Matīsa Kažas darbus "Klejotāji", "Kino un mēs" un "Vienu biļeti, lūdzu!". Filmu "Wild East. Kur vedīs ceļš" skatieties "Tet+ Kino".

Atrast dvēseles radinieku

Seriāla "Mīlas stāsti" ("Love Life") otrās sezonas darbība arī notiek Ņujorkā, taču fokusējas uz jauna varoņa piedzīvojumiem.

Šī sezona stāsta par laulībām, kurās atklāsies, ka laulātais nav nemaz tas īstais dvēseles radinieks. Romantiskās drāmas otrās sezonas centrā ir Markuss Votkinss, kas pēc gadiem ilgām attiecībām ir spiests vēlreiz meklēt perfektu mīlestību, kuru, pēc viņa domām, viņš jau bija atradis.

Seriālu "Mīlas stāsti" skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.