foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kiviča bijusī sieva nomaina uzvārdu un guļamistabā glabā šaujamieroci
Madara Raabe.
Trakā pasaule
2021. gada 14. augusts, 05:45

Kiviča bijusī sieva nomaina uzvārdu un guļamistabā glabā šaujamieroci

Žurnāls "Kas Jauns"

Skandalozā muzikanta Andra Kiviča pagaidām priekšpēdējā, trešā sieva Madara nomainījusi uzvārdu – sociālajos tīklos viņa tagad manāma kā Raabe. To izpētījis žurnāls "Kas Jauns", rakstot arī par citiem viņas dzīvē īpašiem notikumiem beidzamajā laikā.

Madara, kas pirms kāzām ar Kiviču bija Nipere, tagad gan sociālās saziņas tīklā "Facebook", gan "Instagram" ir Raabe. Žurnālam "Kas Jauns" viņa jau iepriekš vēstīja, ka Kiviča uzvārdu grasās nomainīt, kad būs pietiekami daudz laika. Un teica, ka viņai padomā ir pieņemt savu senču uzvārdu. Šķiet, tā arī var izskaidrot to, ka Madara nav atgriezusies pie uzvārda Nipere. Žurnālam "Kas Jauns" gan šoreiz šo savu dzīves notikumu Kiviča trešā sieva skaidrot nav vēlējusies.

Jaunais draugs Andrim nepatīk

Skaidrot gan Madarai vismaz internetā nācās citus savas dzīves notikumus. Kā zināms, viņai jau kādu laiku ir jauns draugs. Tas savukārt, kā liekas, īsti pie dūšas neiet Andrim Kivičam, kas meties par vīrieti interneta vidē meklēt kompromatus. Kaut ko tādiem līdzīgu, viņaprāt, atradis, Andris steidza informāciju noplūdināt interneta vidē. Un tāpat tur publiskoja arī savu saraksti ar vienu no meitām, kurai, pēc Andra teiktā, mamma neļauj satikties ar tēti.

Kā ziņots, Andris jau iepriekš sūrojās, ka viņam neesot ļauts satikt meitas Keitiju un Kimu, kas dzimušas laulībā ar Madaru. “Man nav iespējas viņām piezvanīt, jo es esmu bloķēts viņu telefonos. Viņas nedrīkst zvanīt man. Starp citu, pusi jūnija nodzīvojām šeit, kur mēs dzīvojam ar Lieni. Viss bija kārtībā. Tagad pēkšņi mamma kaut kādā veidā izskalojusi meitenēm smadzenes, un viņas nedrīkst vairs man zvanīt un satikt mani. Keitijai vakar lika balss ziņā pateikt: “Tēti, es negribu tevi satikt.” Tas ir emocionāls sadisms pret bērnu. Es nezinu, ar kādām metodēm viņa ar meitām manipulē. Jo noticis jau nav īstenībā pilnīgi nekas,” savu viedokli par situāciju pauda mūziķis.

Pēcāk gan likās sapratis, kas tad īsti noticis. “Kā tas viss sākās? Mēs pusjūniju nodzīvojām kopā ar meitām – braucām uz kempingiem, spēlējām spēles. Viss bija labi. Madarai neiepatikās tā bilde pie jūras, viņa apvainojās, kāds viņai iestāstīja, ka tā ir piedauzīga bilde. Viņa man teica, ka es uzņemot seksuāla rakstura bildes ar mūsu bērniem,” tā Kivičs, kas pamanījās izraisīt asas diskusijas soctīklos ar paša publiskotu foto, kurā bija redzama viņa sieva Liene, kā arī septiņus un astoņus gadus vecās meitas, iemūžinātas bez peldkostīma augšiņas, bet krūtis piesedzot plaukstām. Dienas laikā šis ieraksts no mūziķa "Facebook" profila pazuda, savukārt viņa profils vietnē uz 30 dienām tika bloķēts.

Kivičs: “Manas meitas tiek noskaņotas pret mani”

Nu Andris feisbuka ārēs ir atpakaļ, un viens no viņa beidzamajiem ierakstiem vēsta: “Es gribu parunāt par sevi kā tēti.”

“Esmu uztaisīts kā tētis, kurš nedrīkst tuvoties savu bērnu dzīvesvietai tuvāk par 100 metriem, jo es esot “vajājošs”. Jo zvanu 10x dienā. Un esmu emocionāli vardarbīgs, jo paceļu balsi watsapa balss ziņās, kad uzzinu, ka manas meitas tiek noskaņotas pret mani. Ka manas meitas bērnības pludmales bildes, izrādās, ir SEKSUĀLA RAKSTURA. Jā, tanī brīdī es tiešām paceļu balsi. Jo tas ir nonsenss un stulbums,” tā Kivičs. Savukārt Madara jau pirms tam žurnālam "Kas Jauns" pauda, ka viņai nav pieņemama bijušā vīra agresija un lamāšanās, kas skaidri manāma viņa sociālajos tīklos ievietotajos video. “Mans kā mammas pienākums ir viņas sargāt un rūpēties par viņu mentālo veselību. Diemžēl ir daži, kas uz bērnu rēķina sev veido popularitāti un publiski priecājas, ka viņus diennakts laikā apskatījušies pāris tūkstoši cilvēku, kā arī nepakautrējas izmantot bērnus, lai paralēli reklamētu savu jauno dziesmu un videoklipu. Plašāka komentāra šobrīd nebūs, esam vērsušies attiecīgajās instancēs un ticam, ka taisnība pastāv, ka arī mūsu valstī likums ir jāievēro visiem,” – tā Madara.

Madara Kiviča fotosesijā žurnālam "Kas Jauns"

Madara Kiviča fotosesijā žurnālam "Kas Jauns"

gallery icon
30

Gāzes pistole guļamistabā

Ar likumsargiem taisnoties gan sanācis ir arī Madarai pašai. Kivičs soctīklos atklāja satraucošu informāciju, ka viņa meita mammas guļamistabā atradusi ieroci. “Notiek reāla manu bērnu ietekmēšana un psiholoģisks terors pret Keitiju un Kimu. Viņiem mājās ir IEROCIS, kuram bērni brīvi tiek klāt, bet Siguldas policija apgalvo, ka viss ir ok. Pie kājas ieroču aprites likums. Bērns zinot, ka tajā istabā iet nedrīkst, un pats ir vainīgs, ja atrod ieroci,” sašutis bija Kivičs. Viņam Madara gan izstāstījusi, ka ierocis neesot īsts, nav pielādēts, turklāt atrodas skapītī guļamistabā, kur bērniem bez atļaujas ieiet aizliegts. Andris gan devies uz policiju sūdzēties, ka viņa meitas dzīvo pie mātes un vīrieša, kas istabā glabā ieroci. Un saņēmis atbildi, ka vīrietis “rīkojas atbilstoši normatīvajos aktos noteiktajai kārtībai par ieroču glabāšanu, jo bērnam ir skaidri noteikumi par atrašanos konkrētās istabās, kā arī ierocis nav atradies istabā vizuāli redzamā vietā”.

To, ka mājās atradās ierocis – gāzes pistole –, Madara nenoliedza, izstāstīja arī video "Instagram". “Aprīļa nogalē arī tika informēts meitu tētis par šo faktu, kā arī izskaidrots, ka bērniem to nav iespējams izmantot, jo tam trūkst galvenās detaļas. Divarpus mēnešus zināja šo faktu, un tas nesatrauca, bet pēkšņi satrauc?” tā Madara, atklājot, ka jūlijā bez brīdinājuma mājā ieradusies policija, ieroci pārbaudījusi, konstatējot, ka pārkāpuma nav.

foto: no "Instagram"
"Atbildīgais tētis", kuram ir 9,5 tūkstošu parāds - tā par bijušo vīru soctīklos saka Madara.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!