foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - opja karš ar mazdēlu un filma par mūsu riteņbraukšanas zvaigzni
TV
2021. gada 28. jūlijs, 19:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - opja karš ar mazdēlu un filma par mūsu riteņbraukšanas zvaigzni

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet komēdiju ar Robertu De Niro, dokumentālu filmu par pašmāju riteņbraukšanas zvaigzni Tomu Skujiņu un, protams, olimpiskās spēles!

Paaudzes uz kara takas

Holivudas veterāns Roberts de Niro, šķiet, savu spožo karjeru tā arī beigs, spēlējot saīgušus opjus, kas kašķējas te ar dēliem, te mazbērniem.

Komēdijā "Kariņš ar opi" ("The War with Grandpa") de Niro atveido puikas Pītera vectēvu. Kad Pītera istabā tiek iemitināts viņa opis, puikam nekas cits neatliek, kā likt lietā izdomu un atjautību, lai atgūtu savu personīgo telpu. Taču viņš negaidīja, ka opis nemaz nav ar pliku roku ņemams un izdomas ziņā pat pārspēj savu mazdēlu.

Filmas galvenās zvaigznes De Niro vārds, protams, komentārus neprasa, un nesliktu odziņu piedāvā tādu Holivudas veterānu kā Kristofera Vokena, Čīča Marina un Džeinas Seimūras piedalīšanās. Tāpat komēdijas režisors Tims Hils un scenārija autori parūpējušies pat par atsaucēm uz Roberta De Niro gangsterfilmām. Kariņu ar opi skatieties "Tet+ Kino" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Carnikavas kalnu karalis

Vietējā satura ražotāja "Tet studio" un režisora Roberta Vīksnes veidotā dokumentālā filma "Carnikavas kalnu karalis" stāsta par talantīgo Latvijas riteņbraucēju un Tokijas olimpisko spēļu dalībnieku Tomu Skujiņu.

Prezentē filmu par latviešu riteņbraukšanas spīdekli Tomu Skujiņu

Tehnoloģiju uzņēmums SIA "Tet" šodien rīkoja tiešsaistes pasākumu, kurā skatītāji tika iepazīstināti ar vietējā satura ražotāja "Tet studio" un režisora ...

gallery icon
99

Par spīti tam, ka Latvijas augstākā virsotne ir 311 metru, latviešu šosejas riteņbraucējs Toms Skujiņš no Carnikavas savā pirmajā "Tour de France" sešus posmus brauca Kalnu karaļa krekliņā. Dokumentālā filma atklāj Toma ceļu profesionālajā riteņbraukšanā, spēju savienot labu izglītību ar sportu, kā arī par motivāciju ik gadu ar riteni nobraukt vairāk nekā 30 000 kilometru. Iepazīstina ar sportista profesionālās karjeras aizkulisēm un ļauj ieskatīties Toma ikdienas dzīvē, kas papildināta ar sportista tuvāko cilvēku – ģimenes, komandas biedru un treneru – stāstiem.

"Tour de France" šā brīža kalnu karalis - Toms Skujiņš

Toms Skujiņš jau savā debijas reizē pasaules prestižākajās riteņbraukšanas sacensībās "Tour de France" pieteicis sevi ar pamatīgu vērienu.

gallery icon
55

Filmas uzņemšana sākās 2019. gada vasarā, kam sekoja pandēmijas izraisīta pauze, un tā noslēdzās šī gada jūlijā. Filmēšana norisinājās Latvijā, Andorā un Igaunijā. Filmu "Carnikavas kalnu karalis" skatieties "Tet+ Filmas un seriāli".

Olimpiskās spēles kopā ar "Tet"

"Tet" saviem klientiem piedāvā plašas iespējas sekot līdzi vasaras olimpiskajām spēlēm Tokijā. Izklaides platformas "Tet+" un "Helio" interaktīvās televīzijas lietotāji pasaules labāko sportistu gaitām var just līdzi televīzijas kanālos "Eurosport 1" un "Eurosport 2", kā arī septiņos īpaši izveidotos "Eurosport" sporta kanālos, kas pieejami HD kvalitātē. Katrs no tiem veltīts citai sporta disciplīnai. Kanālā "Eurosport 3" skaties tenisu, galda tenisu, badmintonu un golfu, "Eurosport 4" – vieglatlētikas sacensības: mākslas vingrošanu, daiļlēkšanu, lēcienus uz batuta u.c., "Eurosport 5" – futbolu, softbolu, regbiju un lauka hokeja sacensības, "Eurosport 6" – basketbolu, "Eurosport 7" – cīņu sporta veidu sacensības: džudo, karatē, tekvondo, boksu un reslingu, "Eurosport 8" – rokasbumbu, "Eurosport 9" – volejbola un pludmales volejbola sacensības.

Tokijas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonija

Ieskats Tokijas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā.

gallery icon
215

"Helio" interaktīvās televīzijas klientiem ir ekskluzīva iespēja olimpiskās spēles skatīties īpaši augstā izšķirtspējas kvalitātē kanālā "Eurosport 4K", kas dublēs "Eurosport 1" saturu. Savukārt izklaides platformas "Tet+" lietotāji olimpiskās spēles var vērot, atrodoties arī ārpus mājas, kur vien ir pieejams internets, un kaut piecās ierīcēs vienlaikus – telefonā, planšetē, datorā vai televīzijas ekrānā.