Slavenības
2021. gada 22. jūlijs, 05:52

Maija Rozīte-Krištopane ar vīru pārvarējuši laulības krīzi

Žurnāls "Kas Jauns"

Kādreizējās TV3 laika ziņu moderatores un "StarFM" balss Maijas Rozītes-Krištopanes un uzņēmēja Kaspara Krištopana laulību izdevies glābt – par to liecina pāra kopīga iziešana sabiedrībā.

Maija Rozīte-Krištopane un ekspolitiķa Viļa Krištopana dēls Kaspars Krištopans beidzamo gadu laikā bijis viens no sabiedrībā zināmākajiem pāriem, viņu attiecībām daudzi sekojuši līdzi jau kopš pašiem to pirmsākumiem.

TV dīva Maija Rozīte apprecas ar Krištopanu

gallery icon
26

Pērnā gada vasarā pāris atzīmēja savu desmito kāzu jubileju, taču pēc tam sāka klīst baumas, ka Krištopanu laulība esot sašķobījusies un viņi dzīvojot šķirti. Lai arī Maija tolaik sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" šo faktu nevēlējās dikti iztirzāt, tomēr lakoniskā atbildē krīze laulībā tika apstiprināta. “Savstarpējās attiecības pāra ietvaros mēdz mainīties, dažkārt liekot attālināties vienam no otra. Esam bijuši kopā ilgu laiku un joprojām esam cieņpilnās un draudzīgās attiecībās, audzinot savus bērnus. Ko nesīs nākotne, zināt nevar neviens, jo neesam gaišreģi. Laiks rādīs,” teica Maija, kuras zeltnesi tolaik nerotāja laulību gredzens.

Taču nupat Maija un Kaspars atkal izgājuši sabiedrībā kopā kā pāris – abi viesojās restorāna "Principal" atklāšanā, un nekas neliecināja, ka viņu starpā būtu kādas nesaskaņas. Turklāt Maijas roku atkal rotā mirdzošs laulību gredzens…

foto: Publicitātes
Pāris bauda priekpilnu atpūtu.

Pāra kāzas 2010. gada vasarā kļuva par vienu no skaļākajiem notikumiem pašmāju slavenību aprindās. Maija Rozīte un Kaspars Krištopans gredzenus mija 2010. gada 23. jūlijā Torņakalna evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Pēc laulību ceremonijas jaunais pāris kopā ar viesiem devās uz grezno Mežotnes pili, kur svinības turpinājās visu nedēļas nogali. Kāzās viesu vidū netrūka arī sabiedrībā zināmu cilvēku. Pēc dažiem gadiem ģimene kļuva kuplāka. 2014. gada pavasarī pasaulē nāca pāra pirmdzimtais – dēls Pauls, bet pēc diviem gadiem ģimenē ienāca otrais mazulis – meita Linda.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!