Slavenības
2021. gada 12. janvāris, 05:09

Pēc desmit kopdzīves gadiem krīze Maijas Rozītes-Krištopanes laulībā

Žurnāls "Kas Jauns"

Jau kopš pagājušā gada krīze ir kādreizējās TV3 laika ziņu moderatores un "StarFM" balss Maijas Rozītes-Krištopanes un uzņēmēja Kaspara Krištopana laulībā. “Savstarpējās attiecības pāra ietvaros mēdz mainīties, dažkārt liekot attālināties vienam no otra,” žurnālam "Kas Jauns" atzinusi Maija.

Maija Rozīte-Krištopane un ekspolitiķa Viļa Krištopana dēls Kaspars Krištopans beidzamo gadu laikā bijis viens no sabiedrībā zināmākajiem pāriem, viņu attiecībām daudzi sekojuši līdzi jau kopš pašiem to pirmsākumiem.

Pāra kāzas 2010. gada vasarā kļuva par vienu no skaļākajiem notikumiem pašmāju slavenību aprindās. Maija Rozīte un Kaspars Krištopans gredzenus mija 2010. gada 23. jūlijā Torņakalna evaņģēliski luteriskajā baznīcā.

TV dīva Maija Rozīte apprecas ar Krištopanu

gallery icon

Pēc laulību ceremonijas jaunais pāris kopā ar viesiem devās uz grezno Mežotnes pili, kur svinības turpinājās visu nedēļas nogali. Kāzās viesu vidū netrūka arī sabiedrībā zināmu cilvēku. Pēc dažiem gadiem ģimene kļuva kuplāka. 2014. gada pavasarī pasaulē nāca pāra pirmdzimtais – dēls Pauls, bet pēc diviem gadiem ģimenē ienāca otrais mazulis – meita Linda.

Pagājušā gada vasarā Krištopanu pāris atzīmēja savu kāzu desmito gadadienu jeb Rožu kāzas, taču nu kopdzīvē ir krīze - pāris atsvešinājies.

Laulības krīzes apstākļus Maija sīkāk skaidrojusi žurnālam "Kas Jauns", kam pastāstījusi arī par savu dzīvi un ikdienu pandēmijas laikā.