Restorāna "Principal" atklāšana

Restorāna "Principal" atklāšana Rīgā 2021. gada jūlijā.

gallery icon
68
Slavenības
2021. gada 13. jūlijs, 12:09

FOTO: Dagmāra Legante, Jana Duļevska un citas šovbiznesa zvaigznes ballējas šika restorāna atklāšanā

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgā tika atklāta jauna izklaides vieta - restorāns "Principal". Tā atklāšanā ballējās arī lērums sabiedrībā zināmu ļaužu.

Modīgā ballīte pulcēja ne mazums viesu, kuriem bija iespēja ne vien baudīt izsmalcinātu pasākumu, bet arī parādīt savu stila interpretāciju par ielūgumā norādīto fantāziju dreskodu – "New Orleans Cocktail Attire". Kleitu, uzvalku, smieklu un sarunu upes uzbūra svētku atmosfēru, kurā viesiem tika prezentēta piecu kārtu restorāna ēdienu izlase ar piemērotiem ekskluzīviem dzērieniem. Ballītes īpašais pārsteigums bija grupas "Musiqq" priekšnesums.

Pasākumu apmeklēja gan Latvijas biznesa pasaules pārstāvji, gan arī Latvijā iemīļotas šovbiznesa zvaigznes. Viesu vidū mirdzēja TV raidījumu un pasākumu vadītājas Dagmāra Legante-Celmiņa un Jana Duļevska, radio personība Sanda Dejus, TV un pasākumu personības Renārs Zeltiņš ar sievu Ievu Kohu-Zeltiņu, krāšņie un vienmēr stilīgie Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins ar vīru Jāni Miņinu Blūmu-Blūmani, stiliste Dace Krieviņa-Bahmane ar vīru Rolandu, TV raidījumu vadītāja un populārā podkāsta “Funktieris” vadītāja Rūta Dvinska ar vīru TV personību Kasparu, bestselleru autore Karīna Račko un daudzi citi.