Trakā pasaule
2020. gada 17. septembris, 13:11

Magone Šutoviene cenšas atjaunot attiecības ar māti, bet dabū "ar kalašu pa muti"

Jauns.lv

Spraigi notikumi šovakar gaidāmi “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” sērijā – Magone Šutoviene, viesojoties Liepājas pusē, nolems apciemot savu māti, ar kuru mantojuma dēļ attiecības bija pārrāvusi.

Sarūpējusi ciema kukuli, Magone mātes mājā iegriezīsies kopā ar dēlu un mudinās Raimondu iegādātās dāvanas ienest vecmāmiņai, cerot, ka vecās sievietes sirds pret mazdēlu būs laipnāka. “Tizla sajūta, stāvot pie sava vecā nama durvīm. It kā gribētos, tā kā nedrīkst – ko la dara? Es arī nesaprotu, ko man tagad darīt – iet vai neiet? Ka nedabūju ar sūda tupeli pa galvu.” saka Magone.

Taču Magones mātes sirds neatsils ne pret ilgi nesatikto meitu, ne mazdēlu – sākotnēji pieņēmusi Raimonda dāvātās veltes, pēcāk māte tās iznesīs no mājas un atdos Magonei, vien nosakot: “Es nemaz nepriecājos – še, ņem bērniem. Man nevajag, esmu paēdusi.”

Redzot mātes attieksmi, arī Magones sirds būs pilna: "Nu, vot. Ar tupeli pa pauri! Dabūju ar kalašu pa muti kārtējo reizi. Man galvenais, ka darīju, kā es domāju, ir pareizi darīt. Bet, ja nevajag, nevajag. Paldies arī par to.”

Magones attiecības ar māti saasinājās uzreiz pēc meitas atgriešanās no Anglijas. Kā atklājusi dzejniece – māte meitu pati aicinājusi atpakaļ uz Latviju un vēlīgi solījusi iespēju saimniekot viņas mājā Priekulē. Taču tad domas mainījusi, un savu īpašumu meitai tomēr atteikusies novēlēt. Turpretim Magone un viņas vīrs – lietuvietis Žanis - uzstāj, ka viņiem svarīgi saimniekot un līdzekļus remontā ieguldīt savā mājoklī, nevis mātes īpašumā, kura nemitīgi maina domas, liekot noprast, ka ģimene var kādā dienā vispār palikt bez pajumtes.

Neredzot galu nesaskaņām, Šutovu ģimene lūkojās pēc jaunas mājvietas - teica ardievas Priekulei un pārvācās uz Magones dzimto pusi - Gulbeni. “Es meklēju sev jaunas mājas. Un nu pēc sludinājuma esam atraduši sev piemērotu variantu gan izskata, gan materiālā izteiksmē,” savulaik klāstīja Magone. Turklāt Magone ar vīru no darba nebaidās – viņus nebiedēja nedz ar zāli aizaugušais pagalms, nedz mājas iekštelpas, kas prasās remonta. “Mums svarīgi, ka ir pamati, ka māja ir kā stabils fundaments,” savas prasības reiz raksturoja Magone. Kopš Šutovu ģimenes pārcelšanās uz jaunām mājām, nesaskaņas ar Magones māti tā arī nav atrisinātas un vecmāmiņa ilgu laiku nav satiksi nedz meitu, nedz mazbērnus. Vēl vairāk -  mazmeitiņu Magnoliju Latviju viņa nav redzējusi vispār. Kā tālāk risināsies abu sieviešu nesaskaņas? Vai māte tomēr pārdomās un panāks pretim Magones spertajam solim izlīguma virzienā? Tas atklāsies jau šī vakara “Slavenības. Bez filtra” sērijā.

Magones un Žaņa Šutovu ģimene "Tet studio" ballītē

Magones un Žaņa Šutovu ģimene "Tet studio" ballītē.

gallery icon
8

Magone uzstājas kopā ar "Bermudu divstūri"

Magone un "Bermudu divstūris" puiši "Tet studio" ballītē.

gallery icon
12