Meiteņu grupa "The Secretz" plūc uzvaras laurus Gruzijā. FOTO
Grupas „The Secretz” dalībnieces kopā ar Gruzijas dziedātāju Nodiko Tatishvili.
Slavenības
2015. gada 1. decembris, 11:53

Meiteņu grupa "The Secretz" plūc uzvaras laurus Gruzijā. FOTO

Jauns.lv

Latviešu meiteņu grupa „The Secretz” starptautiskā festivālā „Tetri Tolia 2015” Gruzijā ieguva pirmo vietu. Pēc atgriešanās no iespaidiem bagātā ceļojuma meitenes gatavojas jauniem projektiem.

„The Secretz” dalībnieces - Gita Ceilerte, Santa Dzalbe, Beatrise Heislere un Baiba Reine – kopā ar vokālo pedagoģi Nijoli Berezinu devās uz Gruziju startēt starptautiskā festivālā „Tetri Tolia 2015”.

Pirms konkursa meitenes apskatīja Gruzijas galvaspilsētu Tbilisi. Tur viens no svarīgākajiem notikumiem bija filmēšanās TV šovā „The Voice”. Dziedātājas šovā nokļuva pateicoties Gruzijā nopelniem bagātā dziedātāja Nodiko Tatishvili uzaicinājumam, kurš ir arī „The Voice” žūrijas loceklis.

Pēc divām Tbilisi pavadītām dienām Latvijas delegācija devās uz festivāla „Tetri Tolia 2015” norises vietu, pilsētu Melnās jūras krastā – Poti.

Meitenes godam nesa Latvijas vārdu konkursā, jo grupa izcīnīja pirmo vietu. Turklāt dalībnieces saņēma uzaicinājumu 2016. gada augustā doties apmaksātā braucienā uz konkursu Bulgārijā.

„Gruzijā pavadītais laiks iedvesmoja aktīvi darboties arī turpmāk, un piedalīties arī citos starptautiskos konkursos, kuros var iegūt neatsveramu pieredzi, kā arī iepazīt citu valstu bagāto kultūru. Jāsaka, ka Gruzija pārsteidza ar savu viesmīlību un pozitīvo cilvēku attieksmi, kas vēl ilgi netiks aizmirsta,” saka grupas pārstāve Santa Dzalbe.

 

Kasjauns.lv / Foto: publicitātes