Šova „Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas” zvaigznes atkal kopā
Slavenības

Šova „Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas” zvaigznes atkal kopā

Jauns.lv

17.janvārī notika projekta „Zvaigznes no šova „Dziedi ar zvaigzni” – tavā pilsētā!” atklātais ģenerālmēģinājums. Dalībnieki piemērīja skatuves tērpus un gatavoja savus spilgtākos priekšnesumus.

Šova „Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas” zvaigznes a...

Uz skatuves atkal kāpj mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics. Dziedātāja Candy nesen atgriezusies no koncertšoviem ārzemēs.
Uz skatuves atkal kāpj mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics. Dziedātāja Candy nesen atgriezusies no koncertšoviem ārzemēs.

Zvaigznes gatavojas tūrei

Dziesmas no šova „Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas”, kas noslēdzās pagājušā gada nogalē, izpildīs trīs zvaigžņu pāri - mūziķis Atis Auzāns un Dailes teātra aktrise Aija Dzērve, Kuldīgas Sv. Annas baznīcas mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics un dziedātāja Candy, kā arī Dailes teātra aktieris Artis Robežnieks un dziedātāja Vineta Elksne. Koncertos piedalīsies arī Ata Auzāna jaunākais brālis Jānis Auzāns, kurš, savukārt, ir TV3 šova „Dejo ar zvaigzni” dalībnieks. Viņš ar savu deju partneri Zani Prokofjevu izpildīs vairākas temperamentīgas dejas. Tieši Jānis ir uzņēmies tūres organizatoriskos pienākumus, un brāļu Auzānu skaņu ierakstu kompānija „Sound Systems” būs tā, kas rūpēsies par koncerta gaismas un skaņas efektiem.

Pāri izvēlējušies parādīt spilgtākos no saviem šova priekšnesumiem. Auzāns un Dzērve, protams, dziedās lustīgo apdziedāšanas dziesmiņu latgaļu izloksnē, kā arī skaisto mīlas balādi „Un tūkstoškārt” no izrādes „Tobāgo!”, savukārt, Candy un mācītājs savā koncerta repertuārā iekļāvuši gan roķīgo „It’s My Life”, gan emocionālo grupas „Otra Puse” dziesmu „Ieskaties”.

Mūziķi un aktieri mēģinājuma laikā bija enerģijas pilni, un apliecināja, ka ir gatavi doties koncerttūrē pa Latvijas pilsētām. Tiesa tūre būs liels pārbaudījums visiem dalībniekiem, kuri ikdienā aizņemti pamatdarbā vai citos projektos. Mācītājs Burke-Burkevics atzinis, ka šobrīd viņam būs ļoti grūti atrast laiku gaidāmajiem koncertiem, bet viņš devis solījumu piedalīties projektā šova kolēģim Atim Auzānam, un atkāpšanās ceļa vairs neesot. Pirmais koncerts notiks jau 20.janvārī.