Slaidā Dženifera Hadsone ēd šokolādi katru dienu. FOTO
„Ir jāēd tas, kas ļoti kārojas,” uzsver Dženifera Hadsone, kura aizvien skaita punktus, kā to māca „Svara vērotāju” programmā. „Es dievinu šokolādi, tāpēc ēdu to katru dienu!”
Slavenības

Slaidā Dženifera Hadsone ēd šokolādi katru dienu. FOTO

Jauns.lv

Pirms vairākiem gadiem, pateicoties „Svara vērotāju” izstrādātajai programmai, dziedātājai un aktrisei Dženiferai Hadsonei (31) izdevās ievērojami nokristies svarā. Viņa aizvien rūpīgi seko tam, ko ēd, taču no kārumiem gan neatsakās!

Slaidā Dženifera Hadsone ēd šokolādi katru dienu. ...

Lai gan Dženifera Hadsone aizvien skaita punktus, kā to mācīja „Svara vērotāju” programmas dietologi, viņa nekad sev neliedz iecienītos kārumus. Tie esot pat daļa no viņas diētas! „Ir jāēd tas, kas ļoti kārojas,” intervijā žurnālam „Lucky” norāda dziedātāja. „Es dievinu šokolādi, tāpēc ēdu to katru dienu!”

Pateicoties svara vērotāju programmai, Dženifera nokritās svarā par 80 mārciņām (36 kg). Viņa aizvien nespēj aizmirst šoku, kas pārņēmis, kad viņa piedalījās talantu šovā „American Idol” un tā vietā, lai kāds dotu norādījumus par vokālu, viņai ieteikts „notievēt”. „Kad man pirmo reizi palūdza nokristies svarā, es tikai pārsteigti lūkojos: „Ko??”,” atceras Hadsone. „No vietas, kur nāku, mani nekad neuzskatīja par īpaši smagu.”

Taču „elastīgā” diēta (tā neliek badoties un pilnībā atteikties no ēdiena, kas garšo), Dženiferai tik ļoti iepatikās, ka viņa tajā iesaistīja arī vairākus savas ģimenes pārstāvjus. Ievērojot punktu skaitīšanas metodi, visa grupiņa kopā nokritās svarā par 2000 mārciņām (907 kg)!

„Tas ir lieliski (ka iesaistījās ģimene), jo pirms mēs ķeramies pie maltītes – piemēram, pirms svētku pusdienām vai lielām ģimenes vakariņām – daudzi no mums tagad skaita punktus: cik punkti ir šis ēdiens un cik – tas. Mēs kopīgi iesaistāmies punktu skaitīšanas programmā,” paskaidro Dženifera.

Lai gan Hadsone pati cītīgi skaita punktus, viņas līgavainis un trīsgadīgā dēliņa tētis –reslinga cīkstonis Deivids Otanga – esot vēl nepielaidīgāks, kad runa ir par viņa paša diētu. „Ja bez ādas esoša vistas krūtiņas gabala vietā piedāvā spārniņu, viņš jau to uzskata par krāpšanos,” smejas soliste. „Deivids norāda: nekādu ogļhidrātu! Viņš uzturā lieto tikai divas vai trīs garšvielas, ne vairāk.”

Dženifera nesen izdevusi savu apģērbu līniju „JH Collection” un atzīst, ka aizvien nav īsti apradusi ar slaido figūru, kas viņai jau ir vairākus gadus. Viņai ik dienu gribas pozēt jaunai fotogrāfijai. „Man bija nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai spētu sajust slaidumu un pie tā pierastu. Es aizvien turpinu sevi atklāt. Ar pašreizējo svaru, man ir sajūta, ka ir daudz vairāk iespēju. Dažkārt es arī jūtos kā lelle, kas pati sevi tērpj dažādos tērpos,” tēlaini salīdzina Hadsone.

Strādājot pie apģērbu līnijas, Dženiferai vissvarīgāk bijis, lai šie tērpi piestāvētu jebkuras ķermeņa formas un izmēra sievietei. „16. izmēra [Eiropas 44. izmērs] sievietēm tajos bija jāizskatās tikpat lieliski kā 6. izmēra [Eiropas 36. izmērs] apģērbu nēsātājām,” norāda dziedātāja. „Izstrādājot tērpu modeļus, es sev jautāju: vai agrākajai Dženiferai tie patiktu tikpat ļoti kā tagadējai? Vai lielā Dženifera arī to varētu nēsāt?”

Slaidā Dženifera Hadsone tagad

Apaļīgā Dženifera Hadsone agrāk

Kasjauns.lv, Foto; Bulls Press