Pie francūža, kurš gadiem ilgi ļāva svešiniekiem izvarot savu sazāļoto sievu, atrod arī meitas kailfoto
foto: AFP/Scanpix
Karolīna ar savu māti Žiželi.
Pasaulē
2024. gada 5. septembrī, 15:05

Pie francūža, kurš gadiem ilgi ļāva svešiniekiem izvarot savu sazāļoto sievu, atrod arī meitas kailfoto

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Jau vēstīts, ka Francijā uz apsūdzēto sola atrodas sirmgalvis, kurš gadiem ilgi ļāvis savu sievu izvarot svešinieku bariem. Vīrieša datorā atrasti arī meitas kailfoto.

Pie francūža, kurš gadiem ilgi ļāva svešiniekiem i...

Meitas fotogrāfijas tika glabātas mapē ar nosaukumu “Par manu meitu, kaila”. Atradums liek pieaugt bažām, ka pensionārs, kurš savervēja 72 vīriešus, lai izvarotu savu sievu, iespējams, ir apreibinājis ar narkotikām un seksuāli uzbrucis arī meitai.

Pati sieviete, kura ar Dominiku apprecējās 1973. gadā, nenojauta, kādas briesmu lietas ar viņu pastrādā, bet miegazāļu dēļ viņai radušās nopietnas atmiņas problēmas. Izmeklētāji norādīja, ka viņu mēdza iemidzināt gandrīz līdz komai. 

Ja vīrietis tiks atzīts par vainīgu, viņam draud līdz 20 gadiem cietumā.

Šodien tiesā tika paziņots, ka vīrietis savā klēpjdatorā glabājis mapi ar pāra vienīgās meitas kailajām fotogrāfijām. Tiek uzskatīts, ka meita bija narkotiku iespaidā.

“Esmu pārliecināts, ka viņš mani apreibināja ar narkotikām, bet viņš to nekad neatzīs,” izteikusies vīrieša meita Karolīna, kura izplūda asarās, kad tiesnesis Rodžers Arata sāka lasīt detalizētu informāciju par fotogrāfijām.

Tagad jau 40 gadus vecā meita izteikusies pret savu tēvu, sakot, ka viņu “vajā bailes”, ka viņa varētu būt izvarota.

Avinjonas tiesā 50 apsūdzēto skaitā izrādījās medicīnas darbinieks, žurnālists, bijušais policists, cietuma apsargs, ugunsdzēsējs, ierēdnis un pat Mazānas pilsētas padomes loceklis. Daži no viņiem bija neprecēti, citi precējušies vai šķīrušies, un daži bija ģimenes locekļi. Lai gan vairums no viņiem piedalījās tikai vienu reizi, daži to darīja līdz pat sešām reizēm, tiek apgalvots.

Tēmas