Pasta with frsh tomatoes, anchovy and capers, selective focus
Pasta with frsh tomatoes, anchovy and capers, selective focus
Pastas
2013. gada 8. janvārī, 19:17

Spageti salāti ar grieķu jogurta mērci

Papardelle, Fettučini, Tortellini, Penne, Taljatelle un Spagetti - šie dažādo makaronu nosaukumi jau vien rosina apetīti. Itāļu ēdieni ir ļoti daudzveidīgi un, protams, pec vieniem salātiem nevar spriest par virtuvi kopumā, bet nobaudot - nojausma radīsies.

Pagatavošana

4 porcijas
1

Grieķu jogurtu sablendēt ar dillēm, ķiplokiem, anšoviem un sāli. Spageti novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecināt, mazliet atstājot mērcei.
Lielā salātbļodā spageti sajaukt ar ūdeni, kurš palika no vārīšanas un jogurta mērci. Pievienot uz pusēm sagrieztus tomātus un kaperus.

2

Pasniedz dekorējot ar svaigiem zaļumiem.