Pastas salāti ar bekonu
Sastāvdaļas
- 250 g Fusilli pastas
- 250 g redīsu
- 6 šķēles bekona
- 100–150 ml jogurta bez piedevām
- 1 neliels gurķis
- pamatīga sauja lociņu
- 1–2 ēdk. citrona sulas
- sāls, svaigi drupināti melnie pipari
Vienkārši pagatavojami pastas salāti – visvairāk laika prasīs redīsu un gurķa sašķēlēšana… Jautāsi – kāpēc vajadzīgs bekons? Tavam vīrietim taču gribas ko sātīgāku!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Kamēr vārās pasta, sagriez bekonu 1 cm platās sloksnēs un ātri apcep uzkarsētā pannas, pēc tam tās saliec uz papīra salvetes, lai notecinātu lieko taukumu. Kad pasta uzvārījusies, nokās un notecini to.
2
Plāni sašķelē redīsus un gurķi, sakapā lociņus un sajauc ar jogurtu, citrona sulu, sāli, pipariem.
3
Liec šķīvī, kurā pasniegsi, vispirms liec dārzeņu salātus, tad pastu un tai pa virsu – kraukšķīgās bekona strēmeles.