Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Pastas salāti ar bekonu

Sastāvdaļas
  • 250 g Fusilli pastas
  • 250 g redīsu
  • 6 šķēles bekona
  • 100–150 ml jogurta bez piedevām
  • 1 neliels gurķis
  • pamatīga sauja lociņu
  • 1–2 ēdk. citrona sulas
  • sāls, svaigi drupināti melnie pipari
Vienkārši pagatavojami pastas salāti – visvairāk laika prasīs redīsu un gurķa sašķēlēšana… Jautāsi – kāpēc vajadzīgs bekons? Tavam vīrietim taču gribas ko sātīgāku!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kamēr vārās pasta, sagriez bekonu 1 cm platās sloksnēs un ātri apcep uzkarsētā pannas, pēc tam tās saliec uz papīra salvetes, lai notecinātu lieko taukumu. Kad pasta uzvārījusies, nokās un notecini to.
2
Plāni sašķelē redīsus un gurķi, sakapā lociņus un sajauc ar jogurtu, citrona sulu, sāli, pipariem.
3
Liec šķīvī, kurā pasniegsi, vispirms liec dārzeņu salātus, tad pastu un tai pa virsu – kraukšķīgās bekona strēmeles.

Pievienot komentāru

Pastas