Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Spageti ar tomātiem un baziliku

Sastāvdaļas
  • 800 g gabalos sagrieztu tomātu
  • 300 g spageti
  • sauja rīvēta cietā siera
  • sauja bazilika
  • 3 ēdk. cukura
  • 1 čili pāksts
  • 4 daiviņas ķiploka
  • 1 tējk. sāls
Īsta agrā rudens maltīte – viegla, tomēr sātīga un pārpilna ar aizgājušās vasaras garšām, aromātiem un vitamīniem.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vispirms pagatavo mērci. Pannā sabrūnini cukuru, liec klāt tomātus un sutini, līdz cukurs izkusis. Pievieno sīki sagrieztu čili, sarīvētu ķiploku un sāli. Uz nelielas uguns sautē, līdz tomāti gandrīz izjukuši, un tad iemaisi sakapātu baziliku.
2
Izvāri spageti, sekojot norādēm uz iepakojuma. Liec tos šķīvjos, pāri lej mērci un pārkaisi sieru.

Pievienot komentāru

Pastas