Desiņas ar spageti
Sastāvdaļas
- 400 g svaigo desiņu
- 2 lieli, gabaliņos sagriezti tomāti
- 250 g spageti
- 250 ml saldā krējuma
- rīvēts cietais siers
Kupāti jeb svaigās desiņas lieliski garšo, ceptas uz grila, bet tikpat labi tās var izmantot par sātīgu pamatu dažādiem ēdieniem.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Novāri spageti gatavus un turi siltumā.
2
Uzkarsē pannu. Izspied no desiņu apvalkiem gaļu, ar dakšiņu sairdini un apcep brūnu.
3
Pievieno tomātus un cep, līdz tie ir izdalījuši sulu. Pielej krējumu un uzvāri. Pagaršo, vai nevajag piebērt sāli un piparus.
4
Liec pannā spageti un sajauc ar mērci. Pasniedzot pārkaisi ar sieru.