Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Tagliatelle with shrimp, tomato and pesto. Selective focus

Makaroni ar garnelēm un karamelizētiem tomātiem

Sastāvdaļas
  • 500 g mājas makaroni
  • 250 g garneles
  • 300 ml saldais krējums
  • karamelizēti tomātiņi
  • baziliks
  • olīveļļa
  • sāls un svaigi malti pipari
Par garneļu un makaronu saderību sen neviens vairs nešaubās, bet ja mēs šim ēdienam pievienojam karamelizētus tomātiņus, ēdiens šķiet pilnīgāks. Pamēģiniet!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Ielej katliņā ūdeni, uzvāra, pieliet mazliet olīveļļas un sāli, ieber makaronus un vāra līdz tie gatavi. Makaronus nokāst un likt atpakaļ katlā.
2
Uz lēnas uguns pievieno saldo krējumu un garneles, vāra ~ 2 min. Tad makaronus ar garnelēm ieliek bļodā, pievieno karamelizētus tomātus un visu kārtīgi samaisa. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pipariem un dekorē ar bazilika lapiņām.

Pievienot komentāru

Pastas