Sēnes kārtīgi noskalot zem tekoša ūdens. Pārlikt sēnes katlā un novārīt 2-3 ūdeņos pa 10 minūtēm. Jau novārītas sēnes sagriezt smalkāk. Pannā izkausēt sviestu, apcept tajā smalki sakapātu sīpolu un ķiplokus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot sēnes, pieliet konjaku un sautēt 10 minūtes. Pievienot saldo krējumu, smalki sarīvētu sieru un 5 minūtes sautēt, kamēr siers būs izkusis. Pievienot pēc garšas sāli un piparus.
Spagetti novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni nokāst, atstājot 3-4 ēdamkarotes mērcei. Spagetti kopā ar atlikto ūdeni sajaukt ar mērci.
Pasniegt nekavējoties, dekorējot ar Paremzāna plāsnītēm.