Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Makaroni ar tapenādi un tunci

Sastāvdaļas
  • 250g makaroni
  • 300g Mozzarella siers
  • 2 bundž. tuncis savā sulā
  • 1/2 citrons
  • 100g olīvas bez kauliņiem
  • 100g kaltēti tomāti
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 anšovs
  • olīveļļa
Šī recepte iederas jebkura restorāna ēdienkartē, bet tajā pašā laikā ir tik vienkārši pagatavojama, ka ar to tiks galā pat iesācējs.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Makaronus novārīt sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni noliet, atstājot nedaudz ūdens mērcei.
2
Patgatavot tapenādi. Kaltētus tomātus, olīvas, anšova fileju, ķiploka daiviņu sablendēt, pēc nepieciešamības pievienojot olīveļļu.
3
Makaronus sajaukt ar pagatavoto tapenādi un pēc nepeiciešamības pievienojot ūdeni, kurā vārījās makaroni.
4
Makaronus sakārtot porcijas šķīvjos. Pa virsu uzlikt tunča un siera gabaliņus un apslacīt ar citrona sulu.

Pievienot komentāru

Pastas