Latvijas dziedātāji attēlos pasaules zvaigznes! Jaunā šova „Izklausies redzēts” AIZKULIŠU FOTO
Atpazīstat? Tā ir Agnese Rakovska un Roberto Meloni, kuri šova „Izklausies redzēts” 1. raidījumā iejutīsies pasaules zvaigžņu - Eimijas Vainhausas un PSY - tēlos.
Sabiedrība
2014. gada 2. marts, 05:26

Latvijas dziedātāji attēlos pasaules zvaigznes! Jaunā šova „Izklausies redzēts” AIZKULIŠU FOTO

Jauns.lv

Šovakar, 2. martā, pulksten 20.00, TV3 kanālā tiks dots starts vienam no vispopulārākajiem TV šoviem pasaulē – „Izklausies redzēts” („Your Face Sounds Familiar”). Tajā astoņas Latvijā plaši pazīstamas personības iejutīsies pasaulslavenu mākslinieku vai Latvijā atpazīstamu dziedātāju tēlos.

Ik nedēļu šova dalībniekiem ne tikai nāksies pārtapt vizuāli līdzīgiem skatuves zvaigznēm, bet arī atdarināt viņu kustības, izturēšanās manieres, dziedāšanas stilu un balsi, atveidojot slavenību iespējami tuvu oriģinālam. Šovu „Izklausies redzēts” vadīs dziedātājs Lauris Reiniks, bet pasaules slavenāko zvaigžņu ādā iejutīsies dziedātāji Olga Rajecka, Samanta Tīna, Liene Greifāne, Agnese Rakovska, Roberto Meloni, Ralfs Eilands, kā arī aktieris Rihards Lepers un operas balss Dainis Skutelis.

Dalībnieku priekšnesums vērtēs profesionāla žūrija: radio „Star FM” ētera personība Baiba Sipeniece–Gavare, „Radio SWH” valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics un Latvijas Nacionālā teātra režisors un aktieris Valdis Lūriņš, kuriem katru nedēļu pievienos vēl kāds eksperts, un pirmajā raidījumā tas būs Valters Krauze. Žūrijas locekļi priekšnesumus varēs vērtēs, sarindojot dalībniekus pēc ieņemtajām vietām un liekot punktus no 4 līdz 12 – labākajam tiek maksimālais punktu skaits, bet tas mākslinieks, kura priekšnesums žūrijasprāt bijis visvājākais, saņem četrus punktus.

Papildu tam, visiem dalībniekiem katra raidījuma beigās tiks doti pieci punkti, lai tos piešķirtu kādam kolēģim, kurš bijis labākais. Tas dalībnieks, kurš žūrijas un dalībnieku vērtējumā iegūs visvairāk punktu, arī kļūs par konkrētā raidījuma uzvarētāju, balvā saņemot 500 eiro, kas tiks atvēlēti labdarībai.

Zīmīgi, ka neviens no šova dalībniekiem netiks izbalsots līdz pat finālam. Visi - no pirmā līdz devītajam raidījumam iegūtie punkti – uzkrāsies, un tie četri dalībnieki, kas līdz devītajam raidījumam un tā laikā būs ieguvuši visvairāk punktu, iekļūs finālā. Savukārt šova uzvarētājs fināla reizē tiks noteikts skatītāju balsojumā, un galvenā balva tiks ziedota dalībnieka izvēlētam labdarības mērķim.

Šova „Izklausies redzēts” pirmajā raidījumā Ralfs Eilands attēlos džeza leģendu Lūisu Ārmstrongu, izpildot „Hello, Dolly”, Olga Rajceka būs Olga Pugačova un dziedās slaveno dziesmu „Aisbergs”, Rihards Lepers mēģinās attēlot Edgaru Liepiņu un viņa slaveno „Milda Plukša”, Samanta Tīna būs Tīna Tērnere, dziedot visiem zināmo hitu „Simply The Best”, Agnese Rakovska iejutīsies Emijas Vainhausas tēlā, dziedot „Rehab”, Roberto Meloni dejos un dziedās korejiešu repera PSY „Gangnam Style”, Dainis Skutelis atmiņā atsauks Ilmāru Dzeni un viņa dziesmu „Taurenītis”, bet šovu noslēgs Liene Greifāne jeb Selīna Diona ar „May Hear Vill Go On”.

Kā viņiem tas izdosies, skatiet šovakar šovu, tikmēr piedāvājam ieskatīties, kā šova „Izklausies redzēts” dalībnieki gatavojās pirmajam raidījumam!

Kasjauns.lv/FOTO: Mārtiņš Ziders, Toms Norde (TV3 publicitātes foto)