1dienas
21stundas
44minūtes
11sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Rīgā notiks Daugavpils teātra dienas. FOTO. VIDEO
Aina no izrādes "Dāmu paradīze" - Raimonda Paula mūzikla par mīlestību, modi un skaistu dzīvi.
Kultūra

Rīgā notiks Daugavpils teātra dienas. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Aprīlī un maijā Rīgā notiks Daugavpils teātra dienas. Latvijas Nacionālajā teātrī, Dailes teātrī un Rīgas Krievu teātrī būs iespējams noskatīties piecus spilgtus dažādu žanru iestudējumus, kas Daugavpilī patlaban ir ļoti pieprasīti un iecienīti, informēja Daugavpils teātra dienu Rīgā preses sekretāre Linda Kilevica.

Rīgā notiks Daugavpils teātra dienas. FOTO. VIDEO...

Abas pilsētas šķir ievērojams attālums, tādēļ ne visiem galvaspilsētas un Rīgas apkaimes iedzīvotājiem, kas interesējas par teātra mākslas aktualitātēm Latvijā, ir iespējams atbraukt un noskatīties Daugavpils teātra jauniestudējumus. Tāpēc Daugavpils teātris pats dodas pie saviem skatītājiem un piedāvā iepazīties ar jaunāko veikumu, kas būs saistošs dažādām gaumēm un interesēm.

4.aprīlī plkst.19 Latvijas Nacionālajā teātrī skatītāju uzmanībai tiks piedāvāts stāsts par īstu mīlestību un kaisli dejas un kustības valodā "Kazanova. Henrieta. Venēcija", bet 5.aprīlī plkst.19 Dailes teātrī - izrāde latgaliešu valodā "Dabaseibys pūddarneica jeb Viņa debešķības Laimesciema podniekdarbnīca". 10.aprīlī plkst.19 Dailes teātrī būs skatāma aktuāla izrāde pusaudžiem un viņu pieaugušajiem vecākiem "Viss ir viņa".

23.aprīlī un 8.maijā plkst.19 Dailes teātrī skatītāji tiek aicināti uz Antona Čehova komēdiju krievu valodā "Kaija. Under construction". Savukārt 12.maijā plkst.19 Rīgas Krievu teātrī būs skatāms Raimonda Paula mūzikls par mīlestību, modi un skaistu dzīvi "Dāmu paradīze".

Latvijas profesionālo teātru pulkā Daugavpils teātris ir unikāls, jo vienīgais iestudē izrādes trīs valodās - latviešu, latgaliešu un krievu.

Kazanova. Henrieta. Venēcija

Dabaseibys pūddarneica

Rīgā notiks Daugavpils teātra dienas

LETA/Publicitātes foto