Akcijā "Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!" saziedotais palīdzēs uzsākt skolas gaitas vairāk nekā 300 bērniem
foto: Publicitātes attēls
Sabiedrība

Akcijā "Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!" saziedotais palīdzēs uzsākt skolas gaitas vairāk nekā 300 bērniem

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Noslēgusies labdarības akcija “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”, kuras laikā ikviens Latvijas iedzīvotājs varēja atbalstīt grūtībās nonākušās Latvijas un Ukrainas bēgļu ģimenes, palīdzot tām sagatavot bērnus skolas gaitām.

Akcijā "Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!" sazi...

Četru nedēļu laikā iedzīvotāji un uzņēmumi skolas preču ziedojumu kastēs, virtuālajos ziedojumu stendos un ar bankas pārskaitījumu veica ziedojumus, kas palīdzēs atbalstīt 317 Latvijas un Ukrainas bēgļu bērnus, tādējādi skolai nepieciešamās preces tiks nodrošinātas pilnīgi visiem palīdzības pieteicējiem. Balstoties uz labdarības organizācijā "Ziedot.lv" saņemtajiem palīdzības pieteikumiem, atbalsts tiks sniegts 150 Ukrainas bēgļu pirmklasniekiem un 167 Latvijas skolēniem. Palīdzību saņems bērni no Rīgas, Liepājas, Daugavpils, Krāslavas, Aizkraukles novada, Pļaviņām, Apes un Grobiņas. 

“Arī es kā tētis saprotu, cik svarīgs bērniem ir šis notikums – mācību gada sākums, tādēļ priecājos, ka jau piekto gadu pēc kārtas mums ir iespēja ar ziedotāju un sadarbības partneru iesaisti sniegt nozīmīgu atbalstu Latvijas maznodrošinātajām ģimenēm, kā arī Ukrainas bēgļu ģimenēm. “Akropole” iepirkšanās centru vārdā vēlos teikt sirsnīgu paldies ikvienam ziedotājam, kas vēlējas palīdzēt skolēniem uzsākt jauno mācību gadu ar pilnākām mugursomām un smaidu uz sejas,” komentē  SIA “Akropole Rīga” ģenerāldirektors un valdes loceklis Kaspars Beitiņš.

“Labklājības pamatā izglītībai ir ļoti liela nozīme, tādēļ pateicamies iepirkšanās centriem “Akropole” par ikgadējo labdarības akcijas īstenošanu. Paldies iedzīvotājiem, kuri atsaucās, lai palīdzētu Latvijas un ukraiņu skolēniem sagatavoties skolai. Jauna skolas soma, burtnīcas un rakstāmpiederumi dos pašapziņu un pilnvērtības sajūtu, skolas gaitas uzsākot,” stāsta labdarības organizācijas "Ziedot.lv" vadītāja Rūta Dimanta.

“Akropole” iepirkšanās centri un labdarības organizācija “Ziedot.lv” izsaka lielu pateicību visiem ziedotājiem un sadarbības partneriem, tai skaitā apgādam “Jānis Roze” un sabiedrisko attiecību aģentūrai “VA Communications Rud Pedersen Group”.

Labdarības akciju “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!” jau piekto gadu organizēja “Akropole” iepirkšanās centri sadarbībā ar labdarības organizāciju "Ziedot.lv", pētījumu aģentūru “Norstat”, kā arī vecāku organizāciju "Mammamuntetiem.lv". Labdarības akcija tika organizēta ar mērķi palīdzēt Latvijas maznodrošināto un Ukrainas bēgļu ģimeņu skolēniem labāk sagatavoties jaunajam mācību gadam.