Viedokļi
2024. gada 9. septembrī, 12:50

VIDEO: "Tev ir vēzis, jo tu pavirināji muti!" Inese Supe sarūgtināta par pret sevi vērstajiem apvainojumiem

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Ar sarūgtinošu vēsti sociālajos tīklos dalījusies ar vēzi slimā "4. studija" žurnāliste Inese Supe - cilvēks, kurai viņa vēl pirms gada centusies palīdzēt ļaunas slimības uzveikšanā, sociālajos tīklos sācis sievieti apvainot un izteikt viņai draudus.

VIDEO: "Tev ir vēzis, jo tu pavirināji muti!" Ines...

"Sveiki, šoreiz parunāsim par neforšām lietām - man atsūtīja video, kurā ir redzama kāda persona vārdā Austris, kas mani piemin savā "laivā", apgalvojot, ka man ir vēzis, jo es pavirināju savu muti," situāciju komentē Supe. "Es "pavirināju muti", jo es aizvadītā gada augustā šo cilvēku nointervēju, vēloties viņam palīdzēt - gribēju, lai viņš tiek uz sev nepieciešamo manipulāciju, lai tiktu pie labas veselības. Izrādās, ka dēļ tā man tagad ir vēzis," neizpratnē dalās sieviete.

Sociālajā tīklā "TikTok" minētais vīrietis vēsta, ka ""Degpunktā" vadītāja pavirinājusi par viņu muti un divas nedēļas vēlāk sasirgusi ar vēzi. Tāpat viņš klāsta, ka arī viņas māsa no vēža nomirusi, jo uzticējusies ārstam, kurš citiem melojis par viņa veselības stāvokli". 

"Austri, tajā brīdī, kad tevi intervēju, man jau bija vēzis! Bet es tādiem indivīdiem kā tev, kuriem nepieciešama palīdzība no sirds vēlējos palīdzēt, tādēļ tajā laikā negāju pie ārsta," atklāj žurnāliste. Kas attiecas uz viņa veselības stāvokli, Supe atgādina, ka ārsti "nekad un nevienam medijam neatklās ziņas par pacienta veselības stāvokli, jo tā ir privāta informācija".

Interesanti, ka pēc "live" publikācijām sociālajos tīklos, Austris noliedzis, ka "jebkad būtu izteicies par Supi publiski un norādījis, ka tas esot viņas izdomājums". Pēc tam viņš necenzētiem vārdiem nolamājis gan žurnālisti, gan veltījis skarbus vārdus viņa māsai, kas devās mūžībā 45 gadu vecumā, pēc cīņas ar vēzi. "Es tev vēlu veselību tikai tādēļ, lai tu varētu piedzīvot to, kas tev gaidāms!" sievietei draudējis Austris, norādot, ka "gadījumā, ja žurnāliste šo sarunu publicēs, viņš iesūdzēšot viņu tiesā".

Tomēr Supe norāda, ka "nav vēlējusies šo tā atstāt, jo viņš aizskāris arī viņas mūžībā devušos māsu, un tādēļ viņa vēlējusies visiem atklāt, kāds ir šis vīrietis". Jau ziņots, ka Inese Supe 17. augustā nosvinēja savu 45. dzimšanas dienu, kaut arī bija domājusi, ka tik ilgi viņa diez vai izdzīvos. Gan Ineses māsa, gan tēvs nomira ar vēzi 45 gadu vecumā, un arī pašai Inesei, veicot ģenētisko testēšanu, ārsti teica, ka viņai 42–43 gados neizbēgami būs vēzis. Un tik tiešām, Inesei 43 gadu vecumā konstatēja krūts vēzi. Un teorētiski 45 gadu vecumā viņai bija jānomirst... Taču Inese Supe pēc ilgstošas ārstēšanās ir veiksmīgi tikusi pāri šim liktenīgajam slieksnim.

Vairāk skaties video!