"Nekad neesmu slēpis, ka esmu dzīvnieks." Kristapu Zuti vaino vardarbībā pret bijušajām, savs sakāmais ir arī Gobzemam
foto: Publicitātes
Kristaps Zutis.
Sabiedrība
2024. gada 14. augustā, 10:12

"Nekad neesmu slēpis, ka esmu dzīvnieks." Kristapu Zuti vaino vardarbībā pret bijušajām, savs sakāmais ir arī Gobzemam

Paula Ivanova

Jauns.lv

Beidzamajās dienās internetā plaši apspriests tiek skandāls, kurā iesaistīts pašmāju bokseris Kristaps Zutis. Viņa bijušās draudzenes apsūdzējušas sportistu vardarbībā.

"Nekad neesmu slēpis, ka esmu dzīvnieks." Kristapu...

Divas sievietes, runājot par savām attiecībām ar sportistu, ir arī atrādījušas foto ar zilumiem un brūcēm kā Zuša vardarbības pierādījumiem. Bokseris pats apgalvojis, ka draudzenes sitis nav.

Zutis turklāt liek noprast, ka, viņaprāt, tā varētu būt ringa kolēģa Maira Brieža "atriebība". Nesen Zutis, kam jau sen ir nesaskaņas ar Briedi, ko pats dēvē par "ragaino", soctīklos solījās nākt klajā ar pierādījumiem, kā Briedim "atmazgāta nauda". Tagad soctīklā X Zutis klusē jau nedēļu, viņa pēdējais ieraksts ir 6. augustā: "Nu visa tagad tā kampaņa ir salauzusi mani! Apsveicu ragaino un pārējos, es negribu taisnoties tagad visiem, es nekad nesmu slēpis, ka esmu dzīvnieks." Savukārt Zuša "TikTok" profils, kurā bokseris tik neganti izrunājies pret Briedi, nu izskatās dzēsts.

Savukārt "Instagram" pēc visa šī skandāla Zutis nesen ievietojis video, kurā ir ringā un trenējas, pierakstot: "Lai viņi runā, mēs turpinam strādāt."

Savu viedokli par skandālu, protams, paudis arī bijušais politiķis Aldis Gobzems, kurš velk paralēles starp Zuša un mūziķa Mārča Judža lietu, kurā arī figurēja apvainošana vardarbībā, taču nekādu pierādījumu tā arī neesot bijis.

Gobzems arī saka - vienīgi sabiedrība var šo "pašdegradēšanos" apturēt: "Šis ir kliedzoši! Šis ir Kristīnes Misānes trauksmes līmeņa jautājums, ka ir nepieciešama visas sabiedrības iesaiste, lai apturētu šādu varmāku un liktu padomāt citiem."

Zutis ar vienu sitienu pieveic bokseri, kurš kādreiz nokautēja Taisonu

Latvijas bokseris Kristaps Zutis sestdien "Arēnā Rīga" cīņu šovā "Pafbet 101 Fighting Championship" 24 sekunžu laikā pieveica bijušo pasaules čempionu ...