“Rīgas Burgeru Festivāls” ir sācies! (foto: Juris Rozenbergs)

Gardēžus Esplanādē ielīksmo Burgeru festivāls; 10.08.2024.

Divu dienu festivālā piedalās burgernīcu un restorānu pārstāvji no visas Latvijas, kuri cīnīsies par festivāla gardākā burgera titulu. Svētku laikā ...

Runā Rīga
2024. gada 10. augustā, 18:19

FOTO: vēdera prieciņu cienītājus Esplanādē ielīksmo “Rīgas Burgeru Festivāls”

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/LETA

Sestdien sācies divu dienu “Rīgas Burgeru Festivāls”, kurā piedalīsies burgernīcu un restorānu pārstāvji no visas Latvijas, cīnoties par festivāla gardākā burgera titulu.

FOTO: vēdera prieciņu cienītājus Esplanādē ielīksm...

Šogad festivala labākā burgera noteikšanai žūrija pārstāvji būs šefpavārs Lauris Aleksejevs, ēdienu blogere “Jushkapadrushka” Justīne, radio dīva Sanda Dejus un “Womens Social Club” dibinātāja Santa Miķelsone.

Kā ik gadu, festivāla notiks tradicionāls svētku koncerts, kurā piedalās pašmāju mākslinieki. Festivālā iepriekš piedalījušies tādi mūziķi kā “Bad Habit”, Pētersons, grupa “Keksi”, Mārtiņš Balodis un daudzi citi. Abu festivāla dienu garumā ir paredzēta šovu programma, konkursi skatītājiem un citas izklaides dīdžeju pavadībā.

"Katru gadu pasākumu apmeklē vairāk nekā desmit tūkstoši cilvēku no daudzām Latvijas pilsētām. Festivāla mērķis vienmēr ir bijis parādīt burgeri ne tikai kā “fast food”, bet kā mūsdienu virtuvē jau integrēto kulta ēdienu un veselu kultūru," stāsta “Rīgas Burgeru Festivāla” rīkotājs Edgars Svencs.

Programma

10.08

11.00 Parka atvēršana
12.00 Pasākuma tradicisonāla atklāšana 
13.00 “Influenceru šovs”
14.00 “Alus someljē” ar Ingemāru Dzeni
15.00 Burgeru ātrēšanas sacensības
16.00 Grilēšanas meistarklase
19.00 DJ
23.00 Pasākuma noslēgums