foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: rīdzinieks ieraudzīja, kā sieviete "izved pastaigā" bērnu, un izsauca policiju
Sievietes uzvedība ar ratiņiem, kuros atradās raudošs zīdainis, bija acīmredzami neadekvāta.
Sabiedrība
2024. gada 25. februāris, 13:43

VIDEO: rīdzinieks ieraudzīja, kā sieviete "izved pastaigā" bērnu, un izsauca policiju

Jauns.lv

Sociālajā tīklā parādījies video, kuru uzņēmis sašutušais rīdzinieks Āgenskalnā. Vīrietis kļuvis par liecinieku tam, kā sieviete pastaigas laikā ar bērnu rupji krata un rausta ratiņus. Sievietes uzvedība bijusi tik neadekvāta, ka viņš izsaucis policiju.

Lūk, ko "Facebook" ierakstījis pats video autors: "Šodien kļuvu par liecinieku, kā traka māmiņa nolēma šūpot savu jaundzimušo bērnu ratiņos. Protams, varbūt tā nav mamma! Varbūt vecmāmiņa vai auklīte, bet, protams, manā skatījumā, kaut kas tāds nav pieļaujams. Es izsaucu policiju!"

Diemžēl ar policistu rīcību vīrietis palicis neapmierināts, paziņojot, ka viņi nedaudz aprunājušies ar sievieti un aizbraukuši.

Ieraksts saņēmis ļoti daudz sašutuma pilnus komentārus un pieņēmumus par to, kas varētu pamudināt sievieti šādi uzvesties:

"Pirmsdzemdību depresija vai kaut kas tamlīdzīgs. Viņai palīdzība ir vajadzīga, nevis "šausmas, šausmas, policija, policija". Lai gan ar policiju var arī viss sākties."

"Ar nerviem viņai acīmredzami kaut kas nav kārtībā, man šķiet, ka tā ir vairāk vecmāmiņa nekā mamma! Ar šitādu atstāt..."

"Ļoti labi, ka nofilmējāt un izlikāt! Uzskatiet, ka ar policijas izsaukumu bērnu izglābāt! Un ko tad viņa tālāk nekratīja, kā atbrauca policija?"

"Tā nedrīkst darīt nekādā gadījumā, palasiet par kratītā bērna sindromu. Tas var ļoti kaitēt. Jūs esat malacis, ka izsaucāt policiju."

Daži cilvēki paziņojuši, ka video redzama nolīgtā auklīte un ka mazuļa mamma pēc video ieraudzīšanas uzrakstījusi iesniegumu policijai. Vēlāk komentāros mamma atzīmējās komentāros, sakot, ka atrodas kopā ar bērnu slimnīcā.