Sabiedrība
2024. gada 5. februāris, 13:52

Latvijas Krievu savienības biedri saulesbrillēs noliedz Ždanokas saistību ar Krievijas drošības dienestiem

Jauns.lv

Latvijas Krievu savienības biedre un Eiropas Parlamenta deputāte Tatjana Ždanoka šodien, 5 februārī, aicināja visus interesantus uz savu un Latvijas Krievu savienības biroju Rīgā, Rūpniecības ielā, lai skaidrotu izskanējušās ziņas par viņas iespējamo saistību un sadarbību ar Krievijas Federālo drošības dienestu.

Tikšanās laikā Tatjanu Ždanoku atbalstīja viņas domubiedri no Latvijas Krievu savienības. Interesanti, ka liela daļa no viņiem uz preses konferenci bija ieradušies saules brillēs, lai, iespējams, sarkastiski paustu savu attieksmi par “spiegu skandālā” ierauto partijas biedri.

Kā jau tas bija sagaidāms, Latvijas Krievu savienības pārstāvji noraidīja jebkādus apvainojumus Tatjanas Ždanokas saistībai ar Krievijas specdienestiem.  

Tatjanas Ždanokas preses konference saistībā ar "spiegu skandālu" . 2024

Latvijas Krievu savienības biedre un Eiropas Parlamenta deputāte Tatjana Ždanoka šodien, 5 februārī, aicināja visus interesantus uz savu biroju Rīgā, ...

gallery icon

Uz Jauns.lv jautājumu, vai savas 20 gadu EP deputātes karjeras laikā, tiekoties ar personām Krievijā, Eiroparlamenta deputāte aizdomājusies par to, ka viņai varētu būt bijusi saskarsme ar šīs valsts specdienestiem, Ždanoka atbildēja, ka vienīgi atceras, ka reiz pie galda sēdēšanu ar Vladimiru Putinu, Dmitriju Medvedevu un Krievijas Federācijas Drošības padomes pastāvīgais loceklis Sergeju Nariškinu.

Jauns.lv, klātesot Ždanokas organizētajā preses konferencē, secināja, ka Eiroparlamenta deputāte tā arī neatklāja kādus neapgāžamus pierādījumus, kas jebkādā veidā noliegtu viņas iespējamo saistību ar Krievijas izlūkdienestiem.  

Vēl Ždanoka preses konferenci izmantoja kā iespēju pareklamēt savus politiskos traktātus un pārspriedumus par Latvijas vēsturi, cilvēkiem un viņu attiecībām.