foto: Paula Čurkste/LETA
Daniels Pavļuts atradis jaunu darbu
Spriežot pēc informācijas sociālajos tīklos, darba meklējumos bijušais veselības ministrs Daniels Pavļuts ("Kustība Par!") pavadīja aptuveni pusgadu.
Sabiedrība
2023. gada 7. maijs, 12:23

Daniels Pavļuts atradis jaunu darbu

Jauns.lv

Pērn oktobrī, uzzinot 14. Saeimas vēlēšanu rezultātus, partijas "Kustība "Par!"" valdes priekšsēdētājs Daniels Pavļuts un valde pilnā sastāvā atkāpās. Kā liecināja Pavļuta ieraksts sociālajā vietnē "LinkedIn", viņš ātri vien bija uzsācis jauna darba meklējumus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Sveiki visiem! Pēc piecu gadu darba aktīvajā politikā esmu atgriezies profesionālajā pasaulē. Ar prieku apsvēršu jaunas iespējas, lai radītu pievienoto vērtību, palīdzētu organizācijām un uzņēmumiem augt un pārveidoties," ierakstā vēstīja bijušais veselības ministrs.

Pavļuts norādīja, ka meklē, galvenokārt, ar vadību nesaistītus un konsultatīvus amatus Latvijā vai Baltijā, saglabājot bāzi Latvijā.

Uzsāk darbu ar medicīnas jomu saistītā jaunuzņēmumā

Šobrīd Pavļuta “LinkedIn” liecina, ka kopš šī gada marta viņš darbojas Rīgā bāzētā medicīnas jomā strādājošā jaunuzņēmumā “Longenesis” kā padomnieks.

“Atbalstu “Longenesis” biznesa attīstības centienus Baltijas un Centrāleiropas un Austrumeiropas reģionos [...],” vēsta bijušā ministra nesens ieraksts profilā.

“Longenesis” ir medicīnas tehnoloģiju jaunuzņēmums, kas strādā, lai nodrošinātu “tehnoloģisku tiltu” starp veselības aprūpes iestādēm un “BioTech” nozari, skaidrots paša uzņēmuma aprakstā.

“Longenesis” mērķos ietilpst paātrināt jaunu zāļu un ārstēšanas metožu atklāšanu, lai sniegtu labāku medicīnisko palīdzību tiem, kam tā nepieciešama.

Bez šī Daniela Pavļuta “LinkedIn” arī vēsta, ka pēc iepriekšējām parlamenta vēlēšanām bijušais ministrs sadarbojies ar biznesa konsultāciju pakalpojumu sniedzēju “Master Training” un bijis vieslektors Rīgas Ekonomikas augstskolā.

Kā zināms Daniels Pavļuts būdams partijas “Kustība Par!” līderis un 13. Saeimā ievēlēts no apvienības “Attīstībai/Par!”, ieņēma veselības ministra amatu no 2021. gada janvāra līdz 2022. gada decembrim.

Covid-19 pandēmijas vidū amatā viņš nokļuva pēc tam, kad iepriekšējā ministre Ilze Viņķele (“Attīstībai/Par!”) demisionēja.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās