foto: Publicitātes
Vīriešu pavasara garderobes atjaunošana internetā
Sabiedrība
2022. gada 22. marts, 10:20

Vīriešu pavasara garderobes atjaunošana internetā

Jauns.lv

Svaigais pavasara gaiss un saules spožums aicina nomainīt biezo ziemas apģērbu pret vieglāku un, iespējams, arī krāšņāku. Lai atjaunotu garderobi, mūsdienīgam cilvēkam vairs nav jāstaigā pa vairākiem veikaliem, meklējot piemērotu apģērbu un apavus. Daudzi vīrieši uzskata, ka iepirkšanās ir apgrūtinoša un prasa laiku, kura aizņemtiem cilvēkiem vienkārši nav. Reizēm ir jāizstaigā daudzi veikali, lai atrastu to, ko sirds kāro.

Pavasara garderobi atjaunot var arī internetā, pat neizejot no mājas, izvēloties nepieciešamās preces sev vēlamajā laikā. Tā ir arī iespēja izvēlēties apģērbu, nosakot iepirkuma maksimālo summu, tādā veidā taupot arī naudu. Interneta veikals 220.lv piedāvā apģērbu, apavus, dažādus aksesuārus un citas preces visai ģimenei, atliek tikai izvēlēties. 

Kam pievērst uzmanību, izvēloties apģērbu? 

Apģērbs vīriešiem nav tikai pirmās nepieciešamības prece, tā ir iespēja izcelt individualitāti un veidot savu stilu. Apģērba izvēle internetā ir arī iespēja to meklēt pēc dažādiem kritērijiem: izmēra, preču zīmes jeb zīmola, apģērba tipa, materiāla, krāsas un citiem parametriem. 

Piemēram, virsjaka pavasarim var būt klasiska, bet var kalpojot arī kā stila elements, kas saskaņots ar apaviem un citiem aksesuāriem. Tas atkarīgs arī no vīrieša stila, jo dažam labāk patīk klasiskais, citam, piemēram, sportiskais stils. Raugoties no šāda aspekta, garderobes atjaunošana internetā rada iespēju vienā vietā atrast visu nepieciešamo.

Atgriežoties pie vīriešu virsjakām, vēlamies vērst uzmanību uz vienu no svarīgākajām detaļām, kam jāpievērš uzmanība. Tās ir kabatas! Izvērtējiet cik tām jābūt dziļām, lai nepazaudētu svarīgas lietas, piemēram, maku, telefonu vai atslēgas. Nākamais, kam jāpievērš uzmanība, ir kabatu aizdare. Daudzi vīrieši atzīst, ka labāka ir aizdare ar rāvējslēdzēju, jo tā garantē lielāku drošību. 

Apavu izvēle 

Apavu iegāde internetā arī var būt ļoti vienkārša, nepieciešams tikai precīzi noteikt kājas izmēru, lai nebūtu vilšanās un nevajadzētu sūtīt preci atpakaļ. Var, protams, doties uz tirdzniecības centriem un pavadīt tajos vairākas stundas, tomēr apavi vīriešiem internetā ir atrodami ļoti plašā klāstā un dažādās cenu kategorijās. Mūsu piedāvājumā ir dažādu ražotāju zābaki, kurpes un sporta apavi vīriešiem, kas spēs izcelt vīrieša personību un papildināt garderobi.

Aksesuāru iegāde 

Aksesusāri vīriešiem ir tikpat svarīgi, jo ar oriģinālām detaļām var veidot ne tikai savu stilu, bet, pat ģērbjoties vienkrāsainā apģērbā, izcelt arī individualitāti. Tās var būt somas, jostas, saulesbrilles, cepures, šalles un cimdi, kā arī pulksteņi, maki un lietussargi.

Ja nezināt, ko dāvināt vīrietim dzimšanas dienā vai citos svētkos, ielūkojieties interneta veikala 220.lv  aksesuāru piedāvājumā un izvēlieties tieši viņa stilam un gaumei piemērotāko pavasarīgo akcentu. Piemēram, kvalitatīvu ādas maku, interesantu pulksteni, pamanāmu šalli un cepuri vai funkcionālas saulesbrilles, kas vēl vairāk izcels vīrieša personību. 

Saulesbrilles ikdienā nepieciešamas ikvienam cilvēkam, lai pasargātu acis no spožajiem saules stariem, tomēr autovadītājiem tā ir viena no pirmās nepieciešamības precēm. Arī saulesbrilles var kļūt par nozīmīgu aksesuāru. Izvēloties saulesbrilles vajadzētu padomāt, lai tās piestāvētu sejas formai un būtu arī funkcionālas. 

Tāpat ieteicams pārliecināties par ultraviolēto staru filtra kvalitāti.  To iespējams uzzināt preces aprakstā, kurā norādīts CE marķējums, kas ir garantija, ka saulesbrilles atbilst Eiropas Savienības prasībām un nodrošina uzticamu aizsardzību. Autovadītājiem ieteicams izvēlēties polarizētās saulesbrilles, jo tās sniedz labāku redzamību un ir mazāka iespēja tikt apžilbinātam brauciena laikā. 

Vai zīmolam ir nozīme? 

Zīmola izvēle var būt svarīga gadījumos, ja vīrietim ir izveidojies labs priekšstats par kāda konkrēta zīmola precēm. Piemēram, sportiskiem vīriešiem vairs nav jādodas uz specializētajiem veikaliem, lai iegādātos konkrēta zīmola apavus, jo Adidas, Nike, Puma vai New Balance apavi internetā, arī interneta veikalā 220.lv, ir atrodami plašā klāstā. Savukārt klasiskā stila piekritēji var izvēlēties atrast elegantus mēteļus no Ombre, Branchees, Sugal un citiem zīmoliem. Savā veidā preču izvēle pēc zīmola ir visvienkāršākais izvēles variants, bet tomēr der aplūkot arī citu zīmolu piedāvājumus.

Viens no zīmoliem, kurš piedāvā apģērbus, apavus, smaržas un arī aksesuārus, ir Amerikas premium klases uzņēmums Tommy Hilfiger. Zīmola veidotās virsjakas piemērotas vīriešiem ar dažādu gaumi un dzīves stilu, jo modeļu un krāsu izvēles daudzveidībā ikviens atradīs sev piemērotāko. 

Zīmols piedāvā arī kvalitatīvus dažādu krāsu un modeļu sporta apavus. Varam iepriecināt tos, kuri iecienījuši zīmola smaržas, tās iespējams iegādāties arī pie mums. Taču tas nav viss, ikviens var iegādāties Tommy Hilfiger somas interneta lielveikalā 220.lv, izvēloties tās pēc savas gaumes, iespējām un vajadzības.

Mīļās sievietes! Nelieciet savam mīļotajam vīrietim vairākas stundas pavadīt iepirkšanas centros, lai atjauninātu viņa garderobi! Iepirkšanās internetā un pavasara garderobes atjaunošana var kļūt par interesanti un jautri kopā pavadītu laiku.

Interneta lielveikals 220.lv ikvienam vēl atrast pavasarim nepieciešamās preces un izskatīties krāšņi. Jauku un mierīgu iepirkšanos!

Reklāmas projekts tapis sadarbībā ar 220.lv.