2021. gada 21. jūlijs, 19:55

Bēguļojošais personāls stacionārā "Biķernieki": rāpjas ārā pa logu un slēpjas krūmos

Bez Tabu, TV3

Pavisam neparastu pieredzi sestdienas vakarā piedzīvojis Modris kopā ar draugu. Ierodoties stacionārā "Biķernieki", sastaptas medicīnas darbinieces, kuras, iespējams, bijušas alkohola reibumā, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kamēr Modris palika mašīnā, tikmēr draugs devās iekšā, lai saņemtu ārsta palīdzību. Pēc pusstundas draugs zvanījis Modrim un apgalvojis, ka personāls ir alkohola reibumā.

"Es teicu, ka tā nevar būt! Cilvēki pārstrādājušies, ir karsts, mediķi ir pārslogoti, turklāt ir nakts. Teicu, ka tas taču nav iespējams," raidījumam par notikušo stāsta Modris. Viņš norāda, ka draugs nav piekāpies un saucis policiju.

Kad pašvaldības policija kopā ar Modra draugu devās uz uzņemšanas nodaļu, tad konkrētās personas tur vairs neatradās.

"Viņi devās iekšā, tad pēc kādām pāris minūtēm es ievēroju, ka tieši pie ieejas - blakus logam - notiek kaut kāda jocīga kustība. Tad izkrīt ārā sietiņš, kas aiztur mušas, un sāk parādīties ārā kājas. Tad sapratu, ka ir laiks izvilkt telefonu un nofilmēt, jo tas var diezgan interesanti beigties," stāsta Modris.

Divas medicīnas darbinieces izkāpa pa logu un metās uz krūmiem slēpties.

"Pirmā, kas izkāpa, bija sanitāre. Otrā burtiski izlidoja ārā, nogāzās zemē. Tā bija māsiņa," atminas Modris.

Pēc mirkļa arī likumsargi iznāca ārā un atrada bēguļojošo personālu.

Medicīnas darbinieces apgalvoja, ka kāds esot viņas ieslēdzis kabinetā, tāpēc kāpušas pa logu.

Pašvaldības policijā skaidro, ka nedrīkstēja pieprasīt veikt alkohola testu, jo nebija fiksēts administratīvais pārkāpums.

"Ierodoties notikuma vietā, policisti piefiksēja konkrēto personu datus. Ņemot vērā, ka radās aizdomas, ka personas ir alkohola reibumā, par situāciju nekavējoties tika informēts galvenais ārsts," skaidro policijā.

Stacionārs "Biķernieki" plašākus komentārus par notikušo nesniedz, jo pašlaik vēl notiekot izmeklēšana, lai identificētu konkrētās personas.

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās