Turpinājumā - burvīgs laiks līdz pat svētdienas vakaram
Re, kāds burvīgs laiks! Izbaudām!
Sabiedrība
2015. gada 20. augusts, 14:54

Turpinājumā - burvīgs laiks līdz pat svētdienas vakaram

Jauns.lv

Skatoties laika prognozes tuvākajām dienām, rodas iespaids, ka tās visas līdz pat svētdienas vakaram ir gluži kā noklonētas, turklāt - izcili labas! Saulains, sauss laiks, nelielas vēja plūsmas un termometra stabiņš ar katru dienu pakāpsies par pāris grādiem, pa dienu sasniedzot +24...+26 grādus, liecina ziņu portāla gismeteo.lv prognozes.

Rīti gan ir spirdzinoši vēsi, bet, ja rītu uzsāk ar vieglu krosiņu, stiepšanos vai ievingrinām ķermeni ar rīta sveicienu saulei, tad saules enerģijas uzlādēti, daži drosminieki pat rīta stundās izbauda dzestro peldi tuvējā dīķi, jūrā vai upē un diena var sākties! Atšķirībā no vakardienas, šodien vējš ir devies brīvdienās – viņa klātbūtne būs tikpat kā nemanāma – vakarpusē līdz 3 metriem sekundē. Tieši tā ir sācies šis ceturtdienas rīts! Gaisa temperatūra naktī noslīdēja līdz +4 grādiem, no rīta bija jau +13, bet pa dienu iesils līdz +20 grādiem.

Piektdien kļūs siltāks gan naktī, gan dienā. Naktī un rīta stundās gaisa temperatūra būs +11 grādi, bet pa dienu iesils līdz +23 grādiem. Pūtīs vājš vējš 3 līdz 4 metrs sekundē. Mākoņi un nokrišņi nav gaidāmi!

Un sestdien vēl par pāris grādiem siltāks – naktī +12...+14 grādi, bet pa dienu +23...+24 grādi. Arī vējš kļūs nedaudz aktīvāks – sasniegs 4 līdz 5 metrus sekundē. No mākoņiem un lietus nebūs ne ziņas, ne miņas.

Svētdiena, kad mēs cilvēki atpūšamies, saulīte gādās, lai termometra stabiņš pakāptos vēl par pāris grādiem augstāk. Naktī un rīta stundās gaidāmi +14...+16 grādi, bet dienas viducī baudīsim +24...+25 grādus. Tiem, kas svētdienu pavadīs jūras kāpās sauļojoties, nelielais vējš ar ātrumu līdz 4 metriem sekundē sniegs īstu veldzi, jo mākoņi un lietus pagaidām izpaliks.

Re, kāds burvīgs laiks! Izbaudām! Prieks, ka arī dārzam naktis vairs nesolās būt tik draudīgas aukstuma ziņā, bet arī ne pārāk draudzīgas lietus un nokrišņu ziņā.

Gismeteo.lv laika ziņas liecina, ka nedēļas sākumā pie debesīm parādīsies mākoņi, bet gaiss arvien būs silts un patīkams!

Raksts tapis sadarbībā ar gismeteo.lv / Foto: shutterstock