foto: Evija Trifanova/LETA
Levits par ierobežojumiem: ja situācija neuzlabosies, ir iespējami vēl daži
"Ir vēl daži pasākumi, kuri droši vien būs nepieciešami, ja šie skaitļi ilgākā laika posmā neies uz leju," atzina Levits.
Sabiedrība
2021. gada 8. janvāris, 08:42

Levits par ierobežojumiem: ja situācija neuzlabosies, ir iespējami vēl daži

Jauns.lv / LETA

Pašreizējie stingrie Covid-19 pandēmijas dēļ noteiktie ierobežojumi, kas traucē dzīvi absolūti visiem, ir nepieciešami, bet, ja situācija neuzlabosies, ir iespējami vēl daži, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" sacīja Valsts prezidents Egils Levits.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ir iespējami vēl daži pasākumi, ja palūko, kā rīkojas citas valstis, piemēram, dažas ir noteikušas "totālu lokdaunu jeb mājsēdi", sacīja prezidents.

"Domāju, ka jaunais veselības ministrs un visa valdība lems, vai tas būs nepieciešams," teica Levits, aicinot iedomāties, kas būtu noticis, ja līdzšinējie ierobežojošie pasākumi nebūtu veikti.

Neraugoties uz to, ka saslimstība patlaban ir augstā līmenī, tā "ne pārāk pieaug un arī ne pārāk samazinās", kas, viņaprāt, jau parāda, ka ieviestie ierobežojošie pasākumi ir zināmā mērā efektīvi.

"Ir vēl daži pasākumi, kuri droši vien būs nepieciešami, ja šie skaitļi ilgākā laika posmā neies uz leju," atzina Levits.

Ļaudis steidz uz "Rīga Plaza" un "K Senukai" pirms gaidāmajiem ierobežojumiem

gallery icon
71

Jau ziņots, ka valstī noteiktie ar Covid-19 saistītie ierobežojumi un komandantstunda nedēļas nogalēs būs spēkā līdz 25.janvārim, ceturtdien lēma Ministru kabinets.

Uz divām nedēļām tiks pagarināti jau spēkā esoši ierobežojumi pakalpojumu un tirdzniecības jomās, kā arī izglītībā.

Ļaudis pirms Covid-19 ierobežojumiem steidz iepirkties "Akropolē"

gallery icon
30

Covid-19 izplatības ierobežošanai valstī no 9.novembra līdz 7.februārim ir izsludināta ārkārtējā situācija un noteikta virkne ierobežojumu.

Pie Ministru kabineta atkal protestē pret Covid-19 ierobežojumiem

Šodien pie Ministru kabineta vienlaikus noritēja divas protesta akcijas pret ierobežojumiem, kuri ārkārtējās situācijas ietvaros noteikti, ar mērķi ierobežot Covid-19 ...

gallery icon
79
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās