112
2020. gada 16. decembris, 21:35

"Pagaidām iemesli ir neskaidri" - Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus traģiskajai avārijai Burtnieku novadā

Jauns.lv

Vakar, 15. decembrī, īsi pirms plkst.23 Burtnieku novadā, uz autoceļa Valmiera - Mazsalaca, vīrietis ar automašīnu "BMW" nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā bojā gāja automašīnas vadītājs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"BMW" vadītājs bija vecuma grupā no 35 līdz 40 gadiem. 

Policija raidījumam "Degpunktā" skaidro, ka pagaidām nezina, kāds bija iemesls traģiskajam manevram. "Šobrīd ekspertīzes tiks veiktas, lai noskaidrotu, vai lietotas aizliegtās vielas, tostarp alkohols, " skaidro Valsts policijā. 

Pagaidām neesot iemesls domāt, ka avāriju izraisījis automašīnas tehniskais stāvoklis. 

Par spīti tam, ka pēc trieciena spēkrats bija sadalījies uz pusēm, policisti kārtīgi apskatīja tā vraku un secināja, ka, visticamāk, vadītājam misējies kāda cita iemesla dēļ. 

"Automašīna bija ar atbilstošām ziemas riepām, protektors ir bijis atbilstošs," teic Valsts policijas pārstāve, vienlaikus norādot, ka ārā temperatūra bijusi ap nulli, tādēļ pastāv iespēja, ka ceļš bijis slidens. 

"Pagaidām iemesli ir neskaidri un nezināmi," stāsta policijas pārstāve. 

Policija saņēmusi liecību no kāda garāmbraucēja, kas redzēja avārijas brīdi, bet papildus apstākļu noskaidrošanai vajadzīgi vēl vairāki fakti. 

Policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruni 642 01 310  vai 110. 

Tikmēr kāda no apkaimes iedzīvotājām raidījumam skaidro, ka bieži uz ceļa redzami meža zvēri. "Ļoti bieži ir notriektas stirnas. Ir bijis pat tā, ka esam dzirdējuši skaņu. Fiksi grāvī tiek ievilkta. Viņas te ļoti bieži staigā, viņām te ir kaut kāda pāreja pāri," teic netālu dzīvojošā sieviete. 

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās