foto: Publicitātes foto
Biznesa augstskolā Turība aizvadīta Uzņemšanas nakts
Sabiedrība
2020. gada 31. jūlijs, 11:32

Biznesa augstskolā Turība aizvadīta Uzņemšanas nakts

Jauns.lv

Ceturtdien, 30. jūlijā Biznesa augstskolā Turība tika aizvadīta Uzņemšanas nakts. Pasākumā, kas pulcēja lielu interesentu skaitu, bija iespēja uzzināt par studiju iespējām, iepazīt augstskolu un tās mācībspēku neformālākā vidē, kā arī noslēgt studiju līgumu par īpaši draudzīgu cenu. Pasākuma ietvaros notika komunikācijas un iedvesmas treneres Ievas Adamss vieslekcija, kino un dažādas aktivitātes. Par labu atmosfēru vakara gaitā rūpējās DJ un pasākuma vadītājs - TV24 ētera personība Aivis Ceriņš.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uzņemšanas nakts Biznesa augstskolā Turība

Ceturtdien, 30. jūlijā Biznesa augstskolā Turība tika aizvadīta Uzņemšanas nakts. Pasākumā, kas pulcēja lielu interesentu skaitu, bija iespēja uzzināt par ...

gallery icon
15

Uzņemšanas nakts sākās ar sabiedrisko attiecību speciālistes, komunikācijas iedvesmas treneres Ievas Adamss iedvesmojošu vieslekciju "Personas harisma jeb Tava vieta zem saules", kurā viņa uzsvēra: "Apkārtējo attieksme pret mums ir atkarīga no tā, ko mēs paši par sevi domājam, cik priecīgi, apņēmīgi, mērķtiecīgi mēs paši esam. Mums katram ir jāatrod savs iekšējais supervaronis un katru dienu tas sevī jāatmodina, tad arī citi mūs redzēs un uzskatīs par supervaroņiem".

Visa vakara gaitā par foršu pasākuma atmosfēru rūpējās DJ un pasākuma vadītājs - TV24 ētera personība Aivis Ceriņš, kā arī bija iespēja iepazīt augstskolu, dodoties ekskursijās pa tās teritoriju un izmēģināt savus spēkus Turības kvestā jeb izlaušanās istabā. Uzņemšanas nakts ietvaros augstskolas mācībspēki un studējošo pašpārvaldes pārstāvji uzrunāja ikvienu studēt gribētāju un izstāstīja plašāk par augstskolas iespējām un studiju programmām.

Vakara noslēgumā tika demonstrēta 2018. gada filma "Homo Novus" – pēc Anšlava Eglīša romāna motīviem veidota filma, kas ar smaidu skatās uz kaislībām 30. gadu beigu Rīgas mākslinieku dzīvē. Pasākuma organizatori cienāja viesus ar popkornu, kafiju un saldējumu!

Topošajiem studentiem Uzņemšanas naktī bija lieliska iespēja noslēgt līgumu un saņemt 50% atlaidi semestrim. Šī iespēja ir spēkā vēl tikai šodien, 31. jūlijā. Studiju maksas atvieglojums tiek piemērots reflektantiem, kuri uzsāk studijas Rīgā 1. studiju gadā. Tā tiek piemērota, neatkarīgi no izvēlētā studiju līmeņa, studiju formas vai programmas.

Augstskola sola šovakar rīkot vēl vairākus interesentus pasākumus – augusta izskaņā plānots brīvdabas kino vakars, bet tuvākā vieslekcija notiks jau 3. augustā plkst. 18.00, kad priesteris Andrejs Mediņš stāstīs par sociālajiem tīkliem un reālo dzīvi un aicinās ielūkoties sevī un salīdzināt, kādi esam reālajā dzīvē un kādu identitāti veidojam sociālajos tīklos, komunikācijā ar apkārtējiem un citur. Vietu skaits klātienē ierobežots, bet lekciju būs iespējams vērot arī tiešraidē augstskolas Facebook lapā.

Pasākumi notiek bezmaksas, ievērojot visas epidemioloģiskās prasības.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās