foto: unsplash.com
Lietotas automašīnas meklējumos: kur un kā iegādāties savu nākamo auto?
Sabiedrība
2020. gada 26. jūnijs, 13:56

Lietotas automašīnas meklējumos: kur un kā iegādāties savu nākamo auto?

Karlīna Timofejeva

Meklējot automašīnu, izvēle lielākajai daļai cilvēku sliecas par labu lietotam transportlīdzeklim, un iemesls tam ir pavisam vienkāršs – iegādāties kvalitatīvu auto no salona ne visiem ir pa kabatai. Šī iemesla dēļ lietoti auto tiek pārdoti teju ik uz stūra, nemaz nerunājot par plašo piedāvājumu interneta dzīlēs. Parunāsim par šo tēmu vairāk!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Meklēt internetā vai uzreiz doties uz auto placi?

foto: unsplash.com

Auto pircēji lielākoties iedalāmi divās daļās – tādi, kuri auto vispirms cenšas atrast internetā, un tie, kuri apmeklē auto placi. Protams, pastāv arī citas opcijas, piemēram, sludinājumi avīzēs un žurnālos vai lietotas automašīnas iegāde no kaimiņa, taču šoreiz apskatīsim, kādas ir galvenās priekšrocības interneta portāliem, tos izmantojot pirms auto plača (vai pārdevēja) apmeklējuma:

  • Iespēja ietaupīt savu laiku un līdzekļus – nevienam nav noslēpums, ka auto tirdzniecība nav pati “tīrākā” nozare, un diemžēl risks, iegādājoties auto bez kārtīgas pārbaudes, ir visai liels. Internetā ar automašīnu vari “iepazīties”, pat nepieceļoties no krēsla – ļoti daudz priekšā pasaka fotogrāfijas un reizēm arī apraksts;

  • Opcija pārbaudīt auto pārdevēja reputāciju – tikpat svarīgi kā pirms pirkuma pārliecināties par auto kvalitāti, ir arī noskaidrot ko vairāk par automašīnas pārdevēju. Izmantojot internetā pieejamo informācijas gūzmu, pietiek vien ar pārdevēja nosaukumu / vārdu un uzvārdu (vai pat telefona numuru), lai noskaidrotu citu cilvēku pieredzi, sadarbojoties ar konkrētu personu vai uzņēmumu;

  • Ļoti dažāda informācija – protams, reizēm par automašīnu sludinājumiem internetā varam vien pabrīnīties, taču lielākoties tajos ir norādīta svarīgākā informācija, kas Tev uzreiz ļauj saprast, vai konkrētais automobilis atbilst Tavām prasībām un vēlmēm;

  • Plašs piedāvājums – interneta sludinājumu portālos atrodami vairāki tūkstoši lietoti auto, kurus iespējams apskatīt ar dažu peles klikšķu palīdzību. Tas ir nesalīdzināmi ērtāk kā katras automašīnas rūpīga aplūkošana auto placī (nemaz nerunājot par situāciju, kad plānots apmeklēt vairākus auto plačus);

  • Iespēja lietotas automašīnas ērti atlasīt un salīdzināt to cenas – praktiski visos sludinājumu portālos internetā pieejami dažādi filtri, ka ļauj atlasīt transportlīdzekļus pēc noteiktiem parametriem, piemēram, dzinēja veida/tilpuma, gada, kurā auto ražots, nobraukuma, un daudziem citiem aspektiem, tostarp cenas.

Protams, bez lietotas automašīnas apskates klātienē neiztikt, taču varam secināt, ka interneta sludinājumu galvenā priekšrocība ir iespēja ļoti ātri un ērti sašaurināt izvēli, atlasot tos automobiļus, kurus ir vērts iegādāties. Taču – ar kādu portālu sākt?

Andelemandele – portāls, kurā auto atrast ir vienkāršāk par vienkāršu

foto: Pexels.com

Internetā atrast vietni, kurā meklēt savu nākamo auto, nav problēmu; lietotu automašīnu sadaļa pieejama teju ikvienā sludinājumu portālā. Viens no šādiem portāliem, kas izceļas ar virkni dažādām patīkamām iespējām, ir Andelemandele. Lūk, kādēļ lietotas un mazlietotas automašīnas meklēt tieši šeit!

Ikvienam saprotams un noderīgs filtrs

Izmantojot Andelemandele filtru, lietoti auto var tikt sakārtoti pēc vēlamajiem parametriem – gan zīmola, gan nobraukuma, ātrumkārbas tipa, dzinēja veida, gada, krāsas, cenas un atrašanās vietas. Tev interesē, piemēram, melns Audi ar automātisko ātrumkārbu un benzīna dzinēju? Nekādu problēmu – atliek vien dažās sekundēs atzīmēt vēlamos parametrus, un ieraudzīsi kārotos auto.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Vienkārša un ērta portāla izmantošana

Kad potenciālais auto atrasts, laiks sazināties ar pārdevēju! Andelemandele portālā to izdarīt vari pavisam elementāri – reģistrējies, izmantojot Facebook vai Draugiem.lv pasi, un dod ziņu pārdevējam, lai automašīnu varētu aplūkot klātienē.

Drošība pirmajā vietā

Lai maksimāli izvairītos no negodprātīgiem pārdevējiem un arī pircējiem, Andelemandele administrācija izveidojusi reitingu sistēmu, kas ļauj saprast, kāda ar konkrēto cilvēku ir bijusi pieredze arī citiem portāla lietotājiem. Rūpīgi tiek izvērtēti arī sludinājumi, proti, gan to atbilstība, gan saturs, bet problēmu un neskaidrību gadījumā portāla administrācija ar lielāko prieku palīdzēs tās atrisināt. 

Iespēja iegādāties arī rezerves daļas un daudz ko citu

Ja Tevi interesē ne tikai lietoti auto, bet arī to rezerves daļas, motocikli, velosipēdi vai pat pilnīgi citu kategoriju preces, piemēram, mēbeles, sadzīves tehnika vai apģērbs, to visu varēsi aplūkot vienuviet – Andelemandele atrodamas tādas preču sadaļas kā “Transports”, “Mājai”, “Kungiem”, “Dāmām” un “Bērniem”.

Secinājums? Lietoti auto daudz vienkāršāk atrodami, izmantojot internetu – ja zini, ko vēlies, pietiks ar dažām minūtēm, lai atlasītu tikai tās automašīnas, kas Tev aktuālas. Un atceries – gan vieglie auto, gan to rezerves daļas, motocikli un cita veida transportlīdzekļi un preces atrodamas portālā Andelemandele.lv. Ienāc un iepazīsties ar aktuālo piedāvājumu arī Tu – šeit teju katru dienu tiek pievienoti tūkstošiem jaunu sludinājumu!