foto: Paule Čurkste/LETA
Artuss Kaimiņš saslimis ar Covid-19; tiek domāts par visu Saeimas deputātu pašizolāciju
Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš atklājis, ka ir saslimis ar Covid-19.
Sabiedrība
2020. gada 21. marts, 11:27

Artuss Kaimiņš saslimis ar Covid-19; tiek domāts par visu Saeimas deputātu pašizolāciju

Jauns.lv

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš atklājis, ka šodien saņēmis Covid-19 testu rezultātus, kas izrādījušies pozitīvi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Politiķis savā tvitera kontā paziņojis, ka 15. un 16. martā juties apslimis, tāpēc no 17. marta nolēmis pašizolēties. Piektdien, 20. martā, viņš nodevis analīzes un šodien saņēmis informāciju par pozitīvu Covid-19 rezultātu. Šodien deputāts saņēmis Covid-19 pārbaudes rezultātus, kas izrādījušies pozitīvi. Kaimiņš atvainojas visiem cilvēkiem, ar kuriem ticies 15. un 16. martā, un aicina cilvēkus pārbaudīties, vai viņi arī nav saslimuši.

Jautāts, vai tagad pašizolēšanās būs jāievēro visiem Saeimas deputātiem, Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs aģentūrai LETA  teica, ka pašreiz tiek pieņemti lēmumi un "pie tā strādā".

Jauns.lv jau ziņoja, ka koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 Latvijā apstiprināta vēl 13 cilvēkiem, tādējādi kopumā saslimušo skaits sasniedzis 124.

Aizvadītājā diennaktī veikts 1241 izmeklējums personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19, savukārt līdz šim Latvijā kopumā veikti 4446 šādi izmeklējumi.

Jau ziņots, ka no piektdienas līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Covid-19 analīžu telts pie Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas

Telts Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas teritorijā, kur iespējams nodot analīzes uz "Covid-19".

gallery icon
23

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās