foto: Publicitātes
Kendama, gulta, puzle un citas lietas -  Levits ar kundzi lasa bērnu vēlmītes "Laimas" labdarības namiņā
Prezidents ar sievu nolēma piepildīt dažu bērnu sapni par kendamu, gultu, segu, paklāju un puzli.
2019. gada 22. novembris, 19:30

Kendama, gulta, puzle un citas lietas - Levits ar kundzi lasa bērnu vēlmītes "Laimas" labdarības namiņā

Jauns.lv / LETA

Vecrīgā pie "Laimas" pulksteņa šodien atvērts zīmola "Laima" labdarības namiņš, kurā šogad sabiedrība varēs atbalstīt 1500 bērnus no ģimenēm ar dažādiem sociālajiem statusiem visā Latvijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ziemassvētkus gaidot, prezidents Levits ar kundzi pagodina labdarības namiņa atvēršanu

gallery icon
30

Uzņēmumu "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" un "Orkla Foods Latvija" apvienotās organizācijas "Orkla Latvija" valdes priekšsēdētājs Toms Didrihsons atklāšanas pasākumā sacīja, ka namiņš durvis ver jau astoto gadu pēc kārtas, mazliet agrāk nekā mēnesi pirms Ziemassvētkiem. 

"Prieks par to, ka daudziem cilvēkiem namiņa apmeklēšana ir kļuvusi par neatņemamu Ziemassvētku sastāvdaļu. Daži cilvēki mums raksta, ka, plānojot ģimenes Ziemassvētkus, vienam otram sarakstā sāk parādīties "Laimas" labdarības namiņš, par ko mums ir liels prieks," pauda "Orkla Latvija" valdes priekšsēdētājs.

Viņš uzsvēra, ka "Laima" labdarības namiņa atvēršanas ideja pirms astoņiem gadiem bija iespēju robežās palīdzēt piepildīt sapņus par Ziemassvētku dāvanām bērniem no visas Latvijas, un kopumā kopš 2012.gada ir izdevies piepildīt sapņus 6800 bērniem no aptuveni 70 novadiem.

Didrihsons pateicās Valsts prezidentam Egilam Levitam ar kundzi par atsaucību šogad būt pirmajiem, kas izvēlas piepildīt kāda bērna sapņus ar "Laima" labdarības namiņa starpniecību.

"Šis labdarības pasākums, kuru veicat, ir svarīgs. Visi bērni ir vienādi un viņu sapņi ir vienvērtīgi, bet ne visiem ir iespējas piepildīt savus sapņus. Šī akcija dod iespēju piepildīt sapņus tiem, kuriem citādāk tas nebūtu iespējams, un tas ir Ziemassvētku garā," pauda Levits.

Valsts prezidenta kundze Andra Levita teica, ka visiem bērniem vajadzētu būt vienādiem piedzimšanas nosacījumiem, bet ir daži, kuri dzimst laimes krekliņā, kamēr citiem tas nav iedots līdzi. "Domāju, ka laimes krekliņā dzimušajiem būtu pienākums un arī prieks gādāt par pārējiem," pauda Levita.

Valsts prezidentu pāris izvēlējās kartītes ar lūgumu par kendamu, puzli un grāmatu ar pasakām un bildēm, kā arī divstāvu gultu, siltu segu un spilvenu, paklāju.

Labdarības namiņš pie "Laimas" pulksteņa no šodienas līdz 22.decembrim būs atvērts katru dienu no plkst. 10 līdz 20.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās