Publiskots novērošanas kameru video, kurā redzams 14 gadu vecais Oskars - zēnu joprojām nav izdevies atrast
2019. gada 13. jūnijs, 08:33

Publiskots novērošanas kameru video, kurā redzams 14 gadu vecais Oskars - zēnu joprojām nav izdevies atrast

Jauns.lv

Nakts laikā nav izdevies atrast bez vēsts pazudušo 14 gadu veco Oskaru Kristianu Kukšu. Turpinās vērienīgi bērna meklēšanas darbi, portālu Jauns.lv informēja Valsts policijā. Pārmeklētas teritorijas no Lielupes uz Tukuma un Rīgas pusi, taču zēnu līdz šim brīdim nav izdevies atrast.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jaunākā informācija liecina, ka Oskars Kristians ap pulksten 16.00 atradies Jūrmalas brīvdabas muzejā, Lielupē, Tiklu ielā 1A. Šobrīd noskaidrots, ka viņš ar vilcienu no Lielupes mājas nav devies, kā bija grasījies. Valsts policija ir ieguvusi jaunākos videonovērošanas kameru ierakstus, kuros redzams, ka zēns vakar, 12. jūnijā, ap pulksten 14.00 izkāpis no vilciena Lielupē.

Visi - īpaši Lielupes, Bulduru, Imantas - iedzīvotāji aicināti apskatīt jaunākos Oskara Kristiana foto un, dodoties uz darbu vai citās ikdienas gaitās, pievērst uzmanību, vai uz ielas, nomalēs, pagalmos vai jebkur citur neatrodas šāds zēns. Ja zēns tiek manīts, nekavējoties jāsazinās ar policiju pa tālruņa numuru 110 vai 27076707!

Kāda ir pazudušā bērna iedaba

Oskars pēc savas būtības ir kluss un noslēgts, var radīt atsvešinātības iespaidu. Apjukumā zēns var noslēgties, iespējams, izvairīties no sev nepazīstamu cilvēku uzrunāšanas, palīdzības meklēšanas. Lielāka iespējamība, ka viņš varētu vērsties pie sievietēm vai sievietēm gados. Sarunā ar Oskaru ieteikums runāt ļoti mierīgi, maigi, pat pieklusinātā balsī, lai lieki viņu nesatrauktu, jo skaļa balss vai kliegšana bērnu satrauc un viņš var aizbēgt. Viņš labi orientējas sev pazīstamā vidē un var orientēties, izmantojot "Google Maps" vai GPS tehnoloģijas, bet, tā kā bērna telefons ir izslēgts, visticamāk, izlādējies, ierastā orientēšanās sistēma viņam nav pieejama. Zēnam ļoti patīk Jūrmala, muzeji, viņš pazīst dzelzceļa stacijas Jūrmalā, viena no mīļākajām vietām – ātrās apkalpošanas ēdināšanas ķēdes uzņēmums "Hesburger". Pieļaujams, ka bērns ir izsalcis un var meklēt kaut ko ēdamu.

Zēna pazīmes: Bija ģērbies pelēkā T-kreklā, pelēkos šortos, tumšos sporta apavos ar oranžu zoli un dzeltenā cepurē ar uzrakstu „Barcelona". Var slikti orientēties apkārtējā vidē.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās