Filmas, kas noteikti jāredz Kino Splendid Palace janvārī
Runā Rīga
2016. gada 14. janvāris, 15:51

Filmas, kas noteikti jāredz Kino Splendid Palace janvārī

Jauns.lv

"Pelnu sanatorija" - Dāvja Sīmaņa veidotā kara drāma par notikumiem 1917. gadā nomaļā sanatorijā Kurzemē, uz kuru tiek nosūtīts atvaļināts vācu kara ārsts Ulrihs. Filma kinoteātrī Splendid Palace no 21. janvāra.

Filma "Pelnu sanatorija" kinoteātrī Splendid Palace no 21. janvāra.

Pirkt biļetes

DŽOJA/ JOY

Dženifera Lorensa, kas atveido dzīvespriecīgo Džoju, jau godalgota ar "Zelta globusu" par labāko aktrises tēlojumu mūziklā vai komēdijā. Biogrāfiska drāma par meiteni, kurai līdz ar pieaugšanu lemts kļūt arī par biznesa dinastijas pamatlicēju.

Tuvākie seansi: 16.01.; 17.01.; 18.01. Biļetes

CILVĒKS, KURŠ IZDZĪVOJA/ THE REVENANT

"Zelta globusa" pasniegšanas ceremonijā triumfējusī filma kinoteātrī Splendid Palace jau no nākamās nedēļas! Filma ir smalks Leonardo Di Kaprio un meksikāņu izcelsmes režisora Alehandro Injaritu kopdarbs, kas visticamāk nesīs arī Oskarus!

Tuvākie seansi: 22.01. 

Biļetes
KEROLA/ CAROL

Kerola ir eleganta, izsmalcināta, nodrošināta un precējusies. Terēze vēl ir tikai savas pieaugušo dzīves iesākumā. Nejauša tikšanās lielveikalā aizšķiļ neparastu attiecību dzirksteli starp abām sievietēm. Romantiska drāma ar Keitu Blanšetu galvenajā lomā.

Tuvākie seansi: 29.01.

Biļetes
PRETĪGAIS 8NIEKS/ HATEFUL 8

Kventīna Tarantīno astotā filma - spraigs piedzīvojumu trilleris par laiku ASV pēc Pilsoņu kara. Vienā no gada gaidītākajām filmām režisors sapulcinājis lielisku aktieru ansambli - Semjuelu L. Džeksonu, Kurtu Raselu, Timu Rotu un Brūsu Dernu u.c

Tuvākie seansi: 14.01.; 15.01.; 16.01. Biļetes

PAVISAM JAUNĀ DERĪBA/ THE BRAND NEW TESTAMENT

Viena no veiksmīgākajām pagājušā gada komēdijām, saņēmusi Eiropas Kinoakadēmijas nomināciju gan kā gada labākā filma savā kategorijā, gan arī balvu par labāko mākslinieka darbu filmā! Galvenajā lomā - Eiropas zvaigzne Katrīna Denēva. 

Tuvākie seansi:16.01.; 17.01.; 18.01.

Biļetes

Regīna Zommere / Publicitātes foto