foto: LETA
Saeima apstiprina deputātus darbam parlamenta komisijās
Saeimas sēde.
Politika
2018. gada 20. novembris, 10:57

Saeima apstiprina deputātus darbam parlamenta komisijās

LETA

Saeima šodien pieņēma lēmumu par deputātu apstiprināšanu parlamenta komisijās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

No "Saskaņas" Saeimas Ārlietu komisijā strādās deputāti Nikolajs Kabanovs (S)  un Jānis Tutins (S), bet Nacionālās drošības komisijā - Valērijs Agešins (S).

Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijā darbosies "Saskaņas" pārstāvji Vjačeslavs Dombrovskis (S), Igors Pimenovs (S) un Ļubova Švecova (S), bet Juridiskā komisijā - Agešins. Juridiskajā komisijā strādās arī no "Saskaņas" saraksta ievēlētā, pie frakcijām nepiederošā deputāte Jūliju Stepaņenko.

Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijā "Saskaņu" pārstāvēs Boriss Cilevičs (S) un Vladimirs Nikonovs (S), bet Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā - Edgars Kucins (S), Evija Papule (S) un Ivans Ribakovs (S).

Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā strādās Jānis Ādamsons (S)  un Ivans Klementjevs (S), Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā - Sergejs Dolgopolovs (S), Inga Goldberga (S) un Regīna Ločmele-Luņova (S), bet Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijā - Artūrs Rubiks (S), Jānis Urbanovičs (S) un Ivars Zariņš (S).

"Saskaņas" pārstāvji Sociālo un darba lietu komisijā būs Andrejs Klementjevs (S), Jānis Krišāns (S) un Vitālijs Orlovs (S), savukārt Pieprasījumu komisijā - Ādamsons, Goldberga, Kucins un Urbanovičs.

Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā varētu strādāt Orlovs un Rubiks, Publisko izdevumu un revīzijas komisijā - Andrejs Klementjevs (S), Ribakovs, Švecova un Zariņš, bet Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisijā - Kabanovs, Ločmele-Luņova, Nikonovs un Papule.

Darbam Eiropas lietu komisijā "Saskaņa" virza Cileviču, Dolgopolovu, Pimenovu un Stepaņenko, bet Ilgtspējīgas attīstības komisijā - Dombrovski, Ivanu Klementjevu (S), Krišānu, Stepaņenko un Tutinu.

No partijas "KPV LV" Ārlietu komisijā  strādās deputāts Didzis Šmits (KPV LV), bet Nacionālās drošības komisijā parlamentārietis Aldis Gobzems (KPV LV).

Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijā strādās deputāti Ramona Petraviča (KPV LV) un Atis Zakatistovs (KPV LV).

Juridiskajā komisijā darbosies parlamentārieši Ralfs Nemiro (KPV LV) un Gobzems, Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijā deputāti Artuss Kaimiņš (KPV LV) un Linda Liepiņa (KPV LV), Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā parlamentārieši Ivars Puga (KPV LV) un Iveta Benhena-Bēkena (KPV LV) un Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā deputāti Kaspars Ģirģens (KPV LV) un Aldis Blumbergs (KPV LV).

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā no "KPV LV" strādās parlamentārieši Karina Sprūde (KPV LV) un Ēriks Pucens (KPV LV), Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijā deputāti Janīna Kursīte (KPV LV) un Jānis Vitenbergs (KPV LV) un Sociālo un darba lietu komisijā parlamentāriete Ieva Krapāne (KPV LV).

No "KPV LV" Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā  darbosies deputāti Kaimiņš un Petraviča, Pieprasījumu komisijā parlamentārieši Puga, Liepiņa un Nemiro, Publisko izdevumu un revīzijas komisijā deputāti Benhena-Bēkena, Ģirģens un Vitenbergs un Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisijā parlamentārietes Kursīte un Krapāne.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Eiropas lietu komisijā no “KPV LV” strādās deputāti Blumbergs un Zakatistovs un Ilgtspējīgas attīstības komisijā parlamentārieši Sprūde, Pucens un Šmits.

Jauno konservatīvo partiju (JKP) Juridiskajā komisijā pārstāvēs Juta Strīķe (JKP) un Jānis Bordāns (JKP), bet Nacionālās drošības komisijā - Juris Jurašs (JKP).

Ārlietu komisijā JKP pārstāvēs Linda Ozola, Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijā - Gatis Eglītis (JKP) un Reinis Znotiņš (JKP), Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijā - Dagmāra Beitnere-Le Galla (JKP), bet Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā - Ilga Šuplinska (JKP) un Anita Muižniece (JKP).

Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā darbosies Jurašs un Juris Rancāns (JKP), Valsts pārvaldes un pašvaldības - Tālis Linkaits (JKP) un Uldis Budriķis (JKP), Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politiskas komisijā - Krišjānis Feldmans (JKP) un Sandis Riekstiņš (JKP), bet Sociālo un darba lietu komisijā - Normunds Žunna (JKP) un Evita Zālīte-Grosa (JKP).

Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā JKP pārstāvēs Ozola un Žunna, Pieprasījumu komisijā - Riekstiņš unBudriķis, Publisko izdevumu un revīzijas komisijā - Rancāns, Strīķe un Feldmans.

Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisijā darbosies Bordāns, Beitnere-Le Galla un Zālīte-Grosa, bet Eiropas lietu komisijā - Eglītis, Linkaits un Znotiņš.

Savukārt Ilgtspējīgās attīstības komisijā no JKP strādās Šuplinska un Muižniece.

No partiju apvienības "Attīstībai/Par!"  Nacionālās drošības komisijā strādās Daniels Pavļuts (AP), Ārlietu komisijā deputāti Artis Pabriks (AP) un Inese Voika (AP), Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijā parlamentārieši Mārtiņš Bondars (AP)un Juris Pūce (AP), Juridiskā komisijā deputāte Vita Anda Tērauda (AP), bet Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijā parlamentāriete Dace Rukšāne-Ščipčinska (AP).

Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā no “Attīstībai/Par!” strādās deputāti Marija Golubeva (AP) un Ilmārs Dūrītis (AP), Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā parlamentārietis Mārtiņš Staķis (AP)un Valsts pārvaldes unpašvaldības komisijā deputāte Inese Ikstena (AP).

Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijā strādās Pavļuts un Artūrs Toms Plešs (AP), Sociālo un darba lietu komisijā deputāts Andris Skride (AP) un Pieprasījumu komisijā parlamentārieši Staķis un Pūce.

Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā strādās deputāti Skride un Dūrītis, Publisko izdevumu un revīzijas komisijā parlamentārieši Voika un Bondars, Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisijā deputāti Pabriks un Plešs.

No “Attīstībai/Par!” Eiropas lietu komisijā strādās parlamentārietes Tērauda un Golubeva, savukārt Ilgtspējīgas attīstības komisijā deputātes Ikstena un Rukšāne-Ščipčinska.

No nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) darbam Ārlietu komisijā darbosies Rihards Kols (VL-TB/LNNK) un Dace Melbārde (VL-TB/LNNK).

Darbu Nacionālās drošības komisijā turpinās Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (VL-TB/LNNK), bet Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā - Raivis Dzintars (VL-TB/LNNK) un Inguna Rībena (VL-TB/LNNK).

Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijā darbosies Ilze Indriksone (VL-TB/LNNK) un Aleksandrs Kiršteins (VL-TB/LNNK), Juridiskajā komisijā - Ritvars Jansons (VL-TB/LNNK), bet Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijā - Mūrniece.

Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā strādās Edvīns Šnore (VL-TB/LNNK), Valsts pārvaldes unpašvaldības komisijā - Janīna Kursīte-Pakule (VL-TB/LNNK), Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijā - Romāns Naudiņš (VL-TB/LNNK) un Jānis Dombrava (VL-TB/LNNK), Sociālo un darba lietu komisijā - Edmunds Teirumnieks (VL-TB/LNNK), bet Mandātu, ētikas uniesniegumu komisijā - Dzintars un Kursīte-Pakule.

Pieprasījumu komisijā VL-TB/LNNK pārstāvēs Kols un Rībena, Publisko izdevumu un revīzijas komisijā - Indriksone un Naudiņš, Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības - Jansons un Melbārde, Eiropas lietu - Kiršteins unŠnore, bet Ilgtspējīgas attīstības komisijā - Dombrava un Teirumnieks.

No Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) aizejošās valdības Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) strādās parlamenta Nacionālās drošības komisijā.

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS) un parlamentāriete Janīna Jalinska (ZZS) darbosies Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijā.

Ārlietu komisijā strādās deputāts Uldis Augulis (ZZS), Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā parlamentārietis Raimonds Bergmanis (ZZS)  un Cilvēktiesību unsabiedrisko lietu komisijā Kučinskis.

Eiropas lietu komisijā darbosies Reizniece-Ozola, Ilgtspējīgas attīstības komisijā deputāti Anda Čakša (ZZS) un Jānis Dūklavs (ZZS), bet Juridiskajā komisijā deputāts Gundars Daudze (ZZS).

Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā strādās parlamentārietis Jānis Vucāns (ZZS), kurš arī strādās Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā kopā ar Jalinsku. Pieprasījumu komisijā plānots strādāt Daudzem, savukārt Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības lietu komisijā Bergmanim un parlamentārietim Armandam Krauzem (ZZS).

No ZZS Publisko izdevumu un revīzijas komisijā darbosies Augulis un deputāts Viktors Valainis (ZZS) , Sociālo un darba lietu komisijā Čakša, Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijā Krauze un Dūklavs un Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā Valainis.

No "Jaunās Vienotības" (JV) Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijā strādās Edgars Rinkēvičs (JV), bet Sociālo un darba lietu komisijā - labklājības ministrs Jānis Reirs (JV).

Ārlietu komisijā strādās līdzšinējais tās vadītājs Ojārs Ēriks Kalniņš (JV), Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā - tās bijušais priekšsēdētājs Ainars Latkovskis (JV). Tāpat Kalniņš varētu strādāt Publisko izdevumu un revīzijas komisijā, bet Latkovskis un Aldis Adamovičs (JV) - Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā.

Saeimas priekšsēdētāja biedre Inese Lībiņa-Egnere (JV) strādās Nacionālās drošības komisijā un Juridiskajā komisijā.

Deputāts Andrejs Judins (JV) darbosies Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijā, kā arī Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisijā, bet ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens (JV) - Ilgtspējīgās attīstības komisijā un Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā.

Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politiskas komisijā "Jauno Vienotību" pārstāvēs Adamovičs, Eiropas lietu komisijā - Rinkēvičs, bet Pieprasījumu komisijā - Reirs.

Šodien paredzēts arī sasaukt vairāku Saeimas komisiju sēdes to vadības ievēlēšanai.

Tēmas

ZZSMārtiņš BondarsEdgars RinkēvičsJuta StrīķeSaeimaJānis ReirsInese Lībiņa-EgnereAnda ČakšaDana Reizniece-OzolaJānis DūklavsUldis AugulisArtis PabriksMāris KučinskisInāra MūrnieceArvils AšeradensArtuss KaimiņšRaimonds BergmanisJānis UrbanovičsEdvīns ŠnoreAndrejs JudinsRaivis DzintarsIvars ZariņšJānis BordānsDaniels PavļutsDace MelbārdeJuris JurašsSaskaņaJanīna KursīteMarija Golubeva13. SaeimaMinistru prezidentsAldis GobzemsDidzis ŠmitsRamona PetravičaAttīstībai/Par!Juris PūceLinda OzolaMārtiņš StaķisRalfs NemiroIlga ŠuplinskaTālis LinkaitsAndris SkrideInguna RībenaJānis VitenbergsDagmāra Beitnere-Le GallaAleksandrs KiršteinsSergejs DolgopolovsArtūrs RubiksJānis ĀdamsonsIvans KlementjevsRegīna Ločmele-LuņovaAtis ZakatistovsBoriss CilevičsVjačeslavs DombrovskisEvija PapuleAldis AdamovičsLinda LiepiņaKaspars ĢirģensArtūrs Toms PlešsRitvars JansonsRihards KolsIlze IndriksoneĻubova ŠvecovaValērijs AgešinsIveta Benhena-BēkenaAldis BlumbergsUldis BudriķisGundars DaudzeJānis DombravaIlmārs DūrītisGatis EglītisKrišjānis FeldmansInga GoldbergaInese IkstenaJanīna JalinskaNikolajs KabanovsOjārs Ēriks KalniņšAndrejs KlementjevsIeva KrapāneJānis KrišānsEdgars KucinsJanīna Kursīte-PakuleAinars LatkovskisAnita MuižnieceRomāns NaudiņšVladimirs NikonovsVitālijs OrlovsIgors PimenovsĒriks PucensIvars PugaJuris RancānsIvans RibakovsSandis RiekstiņšDace Rukšāne-ŠčipčinskaKarina SprūdeEdmunds TeirumnieksVita Anda TēraudaJānis TutinsViktors ValainisInese VoikaJānis VucānsEvita Zālīte-GrosaReinis ZnotiņšNormunds ŽunnaKPV LV