foto: Publicitātes
Sabiedrisko attiecību maģistra studijas Turībā – iespēja kļūt par pieprasītu nozares speciālistu
Tava izglītība
2017. gada 9. augusts, 12:00

Sabiedrisko attiecību maģistra studijas Turībā – iespēja kļūt par pieprasītu nozares speciālistu

Karlīna Timofejeva

Maģistra studijas Biznesa augstskolas Turība studiju programmā „Sabiedriskās attiecības” ir loģisks turpinājums tiem, kuri vēlas kļūt par pieprasītiem speciālistiem sabiedrisko attiecību nozarē ne tikai Latvijā, bet arī starptautiskā arēnā. Šogad, darba devēji atzinīgi novērtējuši programmu ievietojot to topa 2. vietā.

Vadošs amats jau esošā kompānijā vai savs uzņēmums

Studiju programmā iespējams apgūt, kā izstrādāt un ieviest uzņēmuma vai starptautiskas organizācijas komunikācijas stratēģiju; kā vadīt savu komunikācijas uzņēmumu; kā risināt konfliktus, izmantojot lobēšanas tehnoloģijas; kā arī to, kā pārstāvēt uzņēmuma vai organizācijas intereses, veidot tā tēlu un argumentēti izklāstīt pieņemtās pozīcijas un paveiktos darbus.

Plašas karjeras iespējas

Absolvējot studiju programmu „Sabiedriskās attiecības”, kuras ilgums ir 1,5 vai 2 gadi, paveras plašas karjeras iespējas. Pēc studiju beigšanas vai jau studiju laikā iespējams vadīt sabiedrisko attiecību vai komunikācijas uzņēmumu; vadīt sabiedrisko attiecību struktūrvienību uzņēmumā, ministrijā, valsts aģentūrā vai nevalstiskajā organizācijā; izmantojot augstskolā iegūtās zināšanas iespējams veidot politiķa vai ierēdņa karjeru, turklāt, iegūtais zināšanu līmenis sniedz iespēju mācīt sabiedriskās attiecības citiem, darboties patstāvīgi un vadīt savu komandu. Studijas ir lieliska iespēja papildināt zināšanas tiem, kuri jau darbojas sabiedrisko attiecību nozarē un vēlas paplašināt savas karjeras virsotnes.   

Mācies no nozares profesionāļiem, un kļūsti par profesionāli pats

Augstskolā lekcijas lasa un par jaunumiem nozarē studentus informē vadošie speciālisti nozarē. To vidū ir Tv24 un Latvijas radio žurnālists Ansis Bogustovs, Latvijas asociācija sabiedrisko attiecību profesionāļiem (LASAP) valdes priekšsēdētāja Kristīne Tjarve, Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) priekšsēdētājs Ainārs Dimants, reklāmas filmu režisore Renāte Cāne, režisore un skatuves runas pedagoģe Māra Liniņa, Latvijas Darba devēju konfederācijas starptautisko un ES lietu eksperte Inese Stepiņa, Latvijas Vēstures institūta direktors Guntis Zemītis, Laikraksta Diena ekonomikas redaktore un žurnāliste Magda Riekstiņa, Latvijas radio programmu vadītājs Lauris Zvejnieks, Izglītības un zinātnes ministrijas Komunikācijas un dokumentu pārvaldības nodaļas vadītāja Edīte Olupe un citi.

Dubultā diploma programma

Komunikācijas fakultātes studenti var kļūt par diplomētiem absolventiem divās augstskolās vienlaikus. Topošajiem speciālistiem ir iespēja iestāties dubultā diploma programmā, iegūstot kādas no partneraugstskolām Spānijā un Turcijā diplomu. Sabiedrisko attiecību studiju programmu studenti regulāri saņem Erasmus stipendijas un studē Krievijā, Italijā, ASV, Niderlandē, Vacijā, Zviedrijā, Spānijā, Polijā, Norvēģijā un citās valstīs. Nodarbības notiek otrdienu vakaros un sestdienās.
Papildu informācija par studiju programmu atrodama Biznesa augstskolas Turība mājas lapā www.turiba.lv

Turība – praktiski labākā augstskola Latvijā!
 


Reklāma raksts tapis sadarbībā ar Biznesa augstskolu Turība