Kašķīgs "Ryanair" klients noved līdz izmisuma asarām lidostas darbinieci. VIDEO
2017. gada 8. jūnijs, 15:31

Kašķīgs "Ryanair" klients noved līdz izmisuma asarām lidostas darbinieci. VIDEO

Kasjauns.lv

Visai dramatisks video ticis nofilmēts lidostā Beļģijas galvaspilsētā Briselē, kur kāds pasažieris līdz izmisuma asarām noveda zemo cenu aviokompānijas "Ryanair" stjuarti, kura ievēro lidsabiedrības ne vienmēr loģiskās procedūras. 

Šajā reizē, spriežot pēc pasažiera teiktā, viņu neapmierina tas, ka viņam tiek prasīta izdrukāta lidojuma biļete, bet viņš to nevar uzrādīt, jo apgalvo, ka lido ar savienoto reisu, tāpēc atsakās maksāt kompānijas noteiktos 50 eiro. 

Nevēloties maksāt, pasažieris lūdz, lai darbiniece pasauc menedžeri, jo viņu neapmierina tas, kā viņa strādā. "Es esmu klients. Maksājošs klients," kliedz aizkaitinātais pasažieris. Uz kaut kur zālē izskanējušu iebildumu, ka šeit nav ASV, vīrietis kļūst vēl aizkaitinātāks, kliedzot, ka viņš te dzīvo.

"Sabrina, kā sauc tavu priekšnieku? (..) Es tev maksāju algu, Sabrina! Es esmu klients! Kāpēc gan lai tu nepamēģinātu izturēties pret klientiem ar cieņu?," darbiniecei saka vīrietis, pikti sūkstoties: "Tu liec man maksāt 50 eiro par lidojumu, kuram jau esmu reģistrējies. Tas ir neprāts!"

Aviokompānijas darbiniece cenšas ignorēt pasažieri. Vienā brīdī darbiniecei nervozi iesmejoties, vīrietis kļūst vēl niknāks: "Es pateicu kādu joku? Kas tur smieklīgs, Sabrina?" 

Notiekošajā ilgu laiku noraugās apkārtējie pasažieri, līdz kāds kungs tomēr nolemj aizstāvēt aviokompānijas darbinieci, tomēr niknais pasažieris viņam atcērt: "Nelien svešās darīšanās, plikpauri!" un turpina apgalvot, ka ir klients un šeit dzīvo. 

"Tu visiem traucē!" - kliedz pasažieris un norāda, ka vīrietim būtu jāizlasa aviokompānijas noteikumi, kur skaidri un gaiši teikts, ka viņam jābūt izprintētai biļetei. "Viņa ir darbiniece, viņai ir jābūt manai biļetei," turpina kliegt saniknotais pasažieris, pēc kā viņš pār vīrieti, kurš aizstāvēja darbinieci, sāk bērt dažādus riebīgus apvainojumus, sakot, ka viņš ir apvēlies un "sarijies virtuļus". 

Apkārt savācoties milzīgam skatītāju pūlim, aviokompānijas darbinieces mērs ir pilns un viņa sāk šņukstēt. "Tagad tev ir emocionāls sabrukums," viņš nobļauj. Citi pasažieri prasa, vai tagad viņš ir laimīgs, uz ko riebeklīgais pasažieris pilnā rīklē bauro: "Laimīgs? Laimīgs? Kāds te sakars ar laimi? Es gribu tikt lidmašīnā, lai nokļūtu galamērķī."

Nespējot izturēt spriedzi, darbiniece pasaka kaut ko rācijā un izplūst vēl lielākās asarās, pēc kā vēl kāds pasažieris steidz piedāvāt viņai plecu, uz kura paraudāt. 

Strīds turpinās, Sabrinas izmisums aug augumā, tāpēc nomainīt viņu ierodas kāds cits lidostas darbinieks, kurš paskaidro, ka drīz varētu tikt izsaukta apsardze, tāpēc pasažierim vajadzētu nomierināties, pēc kā video pārtrūkst.